Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
WiFi
ΟΤΕ TV
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Λίγα χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, στην καρδιά του βουνού, βρίσκεται η δική μας καρδιά, τα όνειρά μας, το χωριό μας. Καλώς ορίσατε στο Villaggio. Το δεύτερο σπίτι σας στους Κορυσχάδες. Η ζεστή ατμόσφαιρα, η επιβλητικότητα της θέας, οι παραδοσιακοί σπιτικοί μεζέδες, το ντόπιο τσίπουρο και κρασί αλλά και τα εκλεκτά ροφήματα υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής, συνθέτουν ένα ιδιαίτερο οικείο σκηνικό που πραγματικά αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου. Ένα δεύτερο σπίτι που ανοίγει κάθε μέρα τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τις πιο ανέμελες στιγμές σου! Δίπλα στο Μουσείο Κορυσχάδων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κατάστημά μας θα βρείτε την καλύτερη ποιότητα espresso Jacobs, σοκολάτα lacta, παυλίδης, βιολογικό καφέ φίλτρου. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε ντόπια προϊόντα όπως κρασί, τσίπουρο, ρακόμελο, συνοδευόμενα με σπιτικά μεζεδάκια, χοιρινό στη λαδόκολλα, παραδοσιακές πίτες, γλυκά του κουταλιού,καθώς και το περίφημο γαλακτομπούρεκο μας. Ανοιχτά κάθε μέρα από το πρωί έως το ξημέρωμα.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή VILLAGGIO CAFE MEZE (Δούσσος Φώτιος Β.) που ανήκει στην κατηγορία Καφετέριες και εδρεύει στην περιοχή Καρπενήσι
 
 
Μοιράσου το: