ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΗΣ ΝΙΚ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο μας είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε θέματα Ανοσολογίας που αφορούν την Αναπαραγωγή. Οι γιατροί που το πλαισιώνουν έχουν βαθιά γνώση του συγκεκριμένου αυτού αντικειμένου και έχουν εκπαιδευτεί σ' ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα στον κόσμο που ειδικεύεται στο τομέα της Ανοσολογίας της Αναπαραγωγής, δηλαδή στο Τμήμα Ανοσολογίας της Αναπαραγωγής του Rosalind Franklin University of Medicine and Science, των ΗΠΑ. Ο διευθυντής του Κέντρου, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος καθ. Χαρίλαος Μαντούβαλος ανήκει μάλιστα στο μόνιμο επιστημονικό, ερευνητικό και διδακτικό προσωπικό του εν λόγω Πανεπιστημίου των ΗΠΑ, ως Αναπληρωτής Καθηγητής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σήμερα, όπως είναι γνωστόν, όλο περισσότερα ζευγάρια μεταθέτουν την τεκνοποίηση για μετά την ηλικία των 30 ετών. Αυτή όμως η νοοτροπία δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες στην αναπαραγωγική ικανότητα αυτών των ζευγαριών οι οποίες, ευτυχώς, μπορούν και αντιμετωπίζονται επιτυχώς, χάριν στα επιτεύγματα του κλάδου της Αναπαραγωγικής Ιατρικής. Το πρόβλημα της αναπαραγωγής αυτών των ζευγαριών μεγιστοποιείται όταν συνυπάρχουν, πέραν του αρνητικού παράγοντος της ηλικίας του ζευγαριού και ιδίως της γυναίκας και άλλα αίτια υπογονιμότητας. Τότε τα περιθώρια άλλης αναμονής στενεύουν και χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος αναπαραγωγής του ζευγαριού με δόκιμες.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Μαντούβαλος Χαρίλαος Π. που ανήκει στην κατηγορία Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Αθήνα