ΤΣΙΩΝΑ Χ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα δικηγορικά γραφεία Μ Venetos and Associates στεγάζονται σε κεντρικά σημεία οπού εδρεύουν. Τόσο στο γραφείο στον Πειραιά όσο και στο γραφείο της Χίου οι συνεργάτες μας είναι άρτια καταρτισμένοι και πλήρως συμμορφωμένοι με τα διεθνή πρότυπα. Επενδύουμε σε ψηφιακές μορφές για να παρέχουμε στους πελάτες μας άμεση επικοινωνία για την ταχύτερη επίλυση των νομικών προβλημάτων τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το δικηγορικό γραφείο Μ Venetos and Associates έχει τη νομική κατάρτιση την εμπειρία για να χειρίζεται υπόθεσης ιδιωτών. Έχει ενεργήσει ως νομικός σύμβουλος σε Έλληνες, ομογενείς και Ευρωπαίους πολίτες και συνεχίζει να αφουγκράζεται τα ζητήματα που απασχολούν τους εντολείς του, έχοντας ως μοναδικό στόχο την διασφάλιση των συμφερόντων τους. Είτε βρίσκονται στο στάδιο της δικαστηριακής εκπροσωπήσεως είτε στο στάδιο της εξωδικαστικής επίλυσης. Χειρίζεται υποθέσεις εταιριών και επιχειρήσεων. Εκπροσωπεί τους πελάτες του σε όλα τα Ελληνικά δικαστήρια καθώς και σε ορισμένα δικαστήρια του εξωτερικού δεδομένου τον στενών και σταθερών συνεργασιών του.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Βενέτος Μιχαήλ Ι. που ανήκει στην κατηγορία Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
 
 
Μοιράσου το: