ΔΙΑΜΑΝΤΙ
Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Cozy Real Estate ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016 στη Θεσσαλονίκη από έμπειρα στελέχη του χώρου της κτηματαγοράς με στόχο την παροχή ποιοτικών και εξιδικευμένων λύσεων στα σύγχρονα προβλήματα του ακινήτου.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Με πάνω από 7000 ακίνητα και 10 συνεργάτες, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για την διαχείριση των ακινήτων σας καθώς και για την αναζήτηση του χώρου που ανταποκρίνετε πλήρως στις προσδοκίες σας. Η ευρύτερη ομάδα των συνεργατών της εταιρίας μας διαθέτει μηχανικούς για πλήρη τεχνική κάλυψη των αναγκών ενός ακινήτου καθώς και νομικούς για την απαιτούμενη νομική κάλυψη των πελατών μας. Τελικός στόχος όλων όσων εργαζόμαστε στην Cozy Real Estate είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας σε συνδυασμό με το βέλτιστο οικονομικό όφελος τους. Για οποιοδήποτε θέμα που αφορά το ακίνητο σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Άλλα Τηλέφωνα
6936030576
6936030575
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή COZY REAL ESTATE - Α ΚΟΥΡΤΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ που ανήκει στην κατηγορία Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: