Ειδική Καταχώριση
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Fair Hair ιδρύθηκε το 1987 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας ένα από τα τελειότερα Ινστιτούτα κλινικής αγωγής μαλλιών με σκοπό να βοηθήσει όσους έχουν πρόβλημα με τα μαλλιά ή το δέρμα της κεφαλής. Μόνιμη μέριμνα της εταιρείας μας είναι να δίνουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης και των δερματικών παθήσεων όπως λιπαρότητα, πιτυρίδα, σμηγματόρροια, κνησμό. Το 1997 ιδρύεται το υποκατάστημα στην Αθήνα.Πλέον επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα υποστηρίζουν το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρίας μας με συνέπεια και ευθύνη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα προϊόντα Fair Hair διαθέτουν φυτική βάση, είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και δεν προκαλούν καμία παρενέργεια ή ερεθισμό, ένας βασικός παράγοντας που έχει εξασφαλίσει η εταιρία FAIR HAIR για να μπορεί να γίνει χρήση των προϊόντων από όλους ανεξαρτήτου ηλικίας. Παράλληλα με τα προϊόντα μας, η θεραπεία της Fair Hair βασίζεται και στον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ( κάσκες, Laser κ.λπ. ) που διαθέτουν τα ινστιτούτα μας και εξασφαλίζουν ουσιαστική και μόνιμη λύση της τριχόπτωσης και των δερματικών παθήσεων. Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της Fair Hair περιλαμβάνει σαμπουάν και λοσιόν κατά της τριχόπτωσης, της λιπαρότητας, της πιτυρίδας, της βασανιστικής φαγούρας, της σμηγματόρροιας.

Άλλα Τηλέφωνα
2310278093
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή FAIR HAIR - Ι ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Ιδιωτικές Κλινικές και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: