Συνεργεία Audi
Συνεργεία Seat
Συνεργεία Skoda
Συνεργεία VW - Volkswagen
Περιγραφή Επιχείρησης
Το εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων VAG Family, στο Ηράκλειο Αττικκής, είναι ένα σύγχρονο συνεργείο το οποίο αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το σέρβις και την επισκευή αυτοκινήτων Volkswagen Group (VW, Audi, Seat, Skoda) αλλά και κάθε άλλης μάρκας αυτοκινήτου. Με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες του αυτοκινήτου και του ιδιοκτήτη του αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας όπως γενικό έλεγχο, τακτικό σέρβις του οχήματός σας, διαγνωστικό έλεγχο, προετοιμασία για έλεγχο ΚΤΕΟ, διάγνωση και επισκευή dsg, επισκευή κινητήρα και σασμάν, σέρβις air condition και φρέον, ηλεκτρολογικές εργασίες, αναρτήσεις και σύστημα διεύθυνσης, καθαρισμός μπεκ κλπ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο Συνεργείο Αυτοκινήτων VAG Family αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που αφορούν το αυτοκίνητό σας και συγκεκριμένα: σέρβις και επισκευή, διάγνωση και επισκευή dsg, προετοιμασία ΚΤΕΟ, επισκευή κινητήρα και σασμάν, διαγνωστικό έλεγχο, σέρβις air condition, ηλεκτρολογικές εργασίες ενώ διαθέτουμε και όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή VAG FAMILY που ανήκει στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Νέο Ηράκλειο