Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο παιδικός σταθμός "Τα διαμαντάκια" είναι νεοσύστατος. Η έδρα μας βρίσκεται στη συνοικία "Ηπειρώτικα", σε εύκολα προσπελάσιμο σημείο. Ο χώρος στέγασής μας είναι ορισμένος και απευθύνεται σε ολιγομελή αριθμό παιδιών (15 παιδιά), τα οποία φιλοξενούνται σε ένα ζεστό, φιλικό και ελκυστικό περιβάλλον, που εμπνέει ασφάλεια στα παιδιά, ώστε να νιώθουν ευχάριστα και να δέχονται ποικίλα ερεθίσματα για ενασχόληση. Η επαγγελματική κατάρτιση του εκπαιδευτικού προσωπικού, το οργανωμένο πρόγραμμα καθημερινών δραστηριοτήτων, αλλά ιδιαίτερα η αγάπη μας και η αρμόζουσα συμπεριφορά για την τρυφερή ηλικία των παιδιών που φιλοξενούμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι κυριότερες δραστηριότητες που υλοποιούμε είναι: Γωνιές ζωγραφικής, πηλού, χειροτεχνίες Κουκλοθέατρο, κατασκευή κούκλας Δραματοποίηση παραμυθιού ή αυτοσχέδιας ιστορίας, παραμύθι Μουσικοκινητικές ασκήσεις (χορός) Ασκήσεις προανάγνωσης Ασκήσεις προαρίθμησης Γυμναστική Γλωσσικές ασκήσεις Γνωριμία με τη μουσική, κατασκευή μουσικών οργάνων, τραγούδι Αγγλικά, αναλόγως ηλικιακής ομάδας Υπηρεσίες: Υγιεινό πρωϊνό - απογευματινό, με υπόδειξη παιδιάτρου, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις Πεντακάθαρο πόσιμο νερό με την τεχνολογία της αντίστροφης όσμωσης Γραπτή καθημερινή ενημέρωση γονέων Τακτικές επισκέψεις παιδιάτρου Συνεργασία με λογοθεραπευτή.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ (Διαμάντου Ζωή Θ.) που ανήκει στην κατηγορία Παιδικοί Σταθμοί και εδρεύει στην περιοχή Λάρισα
 
 
Μοιράσου το: