Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η σχολή βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου, στην Αθηνάς 5 στο 3ο Γυμνάσιο από την αριστερή πλευρά, κοντά στις στάσεις λεωφορείων, στα ΚΕΠ και στους συνεργαζόμενους ιατρούς. Η σωστή και πλήρης εκμάθηση θεωρητικών αλλά και πρακτικών μαθημάτων είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ποιότητα εκπαίδευσης της σχολής. Με αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων πλήρως εξοπλισμένη με εποπτικά μέσα, όπως πίνακες σημάτων, οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών σε κάθε μαθητή μέσω δικτύου, μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και κινητήρα σε τομή. Η παρουσίαση των θεωρητικών μαθημάτων γίνεται στην αίθουσα της σχολής με τη βοήθεια του power point.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εκπαίδευση υποψήφιων οδηγών σε όλες τις κατηγορίες. Μετεκπαίδευση κατόχων άδειας οδήγησης με όχημα της σχολής ή δικό τους. Ανανέωση άδειας οδήγησης επαγγελματικής ή ερασιτεχνικής. Έκδοση αντιγράφου άδειας οδήγησης Ελληνικής ή κράτους, μέλους της Ε.Ε. Χορήγηση ειδικής άδειας οδήγησης επιβατικού δημοσίας χρήσης, ταξί. Αντικατάσταση άδειας οδήγησης παλαιού τύπου με αντίστοιχη κοινοτικού. Μεταβίβαση και ταξινόμηση μοτοσυκλέτας, αυτοκινήτου ή επαγγελματικού οχήματος.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Μαγριπλής Ιωάννης Β. που ανήκει στην κατηγορία Σχολές Οδηγών και εδρεύει στην περιοχή Ηράκλειο
 
 
Μοιράσου το: