Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρηση "Παρμπρίζ Τσαντεκίδης", επίσημος σταθμός της GLASSDRIVE για την Κοζάνη, βρίσκεται στο χώρο του κρυστάλλου από το 2001. Αναλαμβάνουμε: Επισκευή παρμπρίζ Αντικατάσταση και εμπορία παρμπρίζ και κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών σε οχήματα και κτήρια Εφαρμογή Aquacontrol (αδιαβροχοποίηση παρμπρίζ) Καθαρισμό - Γυάλισμα φανών Εφαρμογή αυτοκόλλητου βινυλίου (Wrapping) Τοποθέτηση και εμπορία γρύλων αυτοκινήτου Ανταλλακτικά κρύσταλλα καθρεφτών Η σημαντικότερη διαφορά με τον ανταγωνισμό μας είναι η χρήση ΜΟΝΟ γνήσιων ανταλλακτικών,εγγυώμαστε με πιστοποιητικό γνησιότητας το οποίο παραλαμβάνουν όλοι οι πελάτες μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τοποθέτηση και εμπόριο γνήσιων παρμπρίζ. Επισκευή παρμπρίζ. Αντηλιακές μεμβράνες, γρύλλοι παραθύρων. Καθαρισμός φαναριών. Παρέχουμε εγγύηση γραπτώς για τις εργασίες. Συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρίες.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή GLASSDRIVE (Τσαντεκίδης Γεώργιος Κ.) που ανήκει στην κατηγορία Παρμπρίζ & Τσιμούχες Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Κοζάνη
 
 
 
Μοιράσου το: