Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στον χώρο των σχολών οδηγών αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας από το 1992. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανεξαρτήτως απόστασης αφού έχουμε τη δυνατότητα παραλαβής του υποψήφιου οδηγού για μάθημα από την ανατολική Θεσσαλονίκη. Είναι καλό να ξέρετε ότι στοχεύοντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και σεβόμενοι την αγάπη και τον ενθουσιασμό των μαθητών μας, όλα τα μαθήματα παραδίδονται αποκλειστικά από τον εκπαιδευτή που φέτος μετράει 22 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εκπαίδευσης. Γνώμονάς μας είναι η διευκόλυνση και η εξυπηρέτηση του πελάτη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διπλώματα όλων των κατηγοριών. Ανανέωση, επέκταση, αντίγραφα. Εκπαίδευση σε υποψήφιους εκπαιδευτές με σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης. Μαθήματα με αυτόματο αυτοκίνητο και δίκυκλο. Άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας για νέα οχήματα, τρέιλερ, τροχόσπιτα. Διεκπεραιώσεις και μεταβιβάσεις.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος Η. που ανήκει στην κατηγορία Σχολές Οδηγών και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: