Κατηγορίες
Parking
Χώρος καπνιστών
Περιγραφή Επιχείρησης
Το ΑΚΤΗ Beach Restaurant βρίσκεται μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Πλατανιά, ακριβώς πάνω στην περίφημη ομώνυμη παραλία. Το εστιατόριο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους μαζί με ένα καλό γεύμα, ένα ποτό ή απλά έναν καφέ σε ένα υπέροχο μέρος. Εδώ θα χαλαρώσετε με ελληνική και ξένη μουσική. Το ΑΚΤΗ Beach Restaurant προσφέρει πλούσιο πρωινό και γεύμα με σπεσιαλιτέ από την ελληνική, την κρητική και τη μεσογειακή κουζίνα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το Ακτή Εστιατόριο Bar είναι ανοιχτό από το 2006 και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες πελάτες κάθε σεζόν. Στον χώρο μας προσφέρεται νόστιμο φαγητό, φρέσκες σαλάτες, παγωτά και cockteils. Επίσης, μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θάλασσα και τον ήλιο της Αγίας Μαρίνας. Το Bar Restaurant Ακτή είναι κατάλληλο για παιδιά, καθώς διαθέτει παιδική χαρά. Επίσης, είναι κατάλληλο για εκδηλώσεις, καθώς έχει χωρητικότητα 150 ατόμων.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή AKTI (Ψαρουδάκης Ιωσήφ Α.) που ανήκει στην κατηγορία Εστιατόρια και εδρεύει στην περιοχή Πλατανιάς
 
 
Μοιράσου το: