Ψυκτικοί Θάλαμοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Από το 1961 μέχρι και σήμερα η Stathis αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Τα τελευταία 50 χρόνια η εταιρία αυξάνει σταθερά τα μεγέθη της, επεκτείνεται χωροταξικά, προσθέτει καινούργια προϊόντα, διευρύνει τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, πάντα με βασική αρχή την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών. Με νέες εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αναβαθμισμένη μηχανοργάνωση και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η Stathis παρέχει πλήρεις λύσεις σε όλο το φάσμα των αμαξωμάτων και ασφαλώς ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η Stathis είναι η εταιρία που έχει τη δύναμη να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου. Μπορεί να οδηγεί τις εξελίξεις, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή με δυναμισμό, ευελιξία και έμφαση στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή STATHIS - ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΒΕΕ που ανήκει στην κατηγορία Ψυκτικά Μηχανήματα και εδρεύει στην περιοχή Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης
 
 
Μοιράσου το: