Κατηγορίες
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
O Ανθόκηπος σας καλοσορίζει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα και με γνώμονα την εξυπηρέτησή σας είναι έτοιμος να ικανοποιήσει την κάθε σας επιθυμία και ανάγκη. Η εμπειρία σαράντα χρόνων στο χώρο μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε σε κάθε είδους πρόκληση. Η τεράστια ποικιλία μας επιτρέπει να ικανοποιήσουμε την κάθε σας σκέψη. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας αναλαμβάνοντας το γάμο, τη βάπτιση ή και οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, αλλά ακόμα και τις μικρές χαρές τις καθημερινότητας. Εδώ μιλάνε οι πράξεις και όχι τα λόγια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η σαραντάχρονη πορεία μας στον ονειρεμένο κόσμο των λουλουδιών συνεχίζεται και αναπτύσσεται ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και νέες τάσεις της ανθοδετικής τέχνης. Η πλούσια γκάμα των προιόντων μας είναι εδώ για να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ελάτε σ'εμάς να σας ικανοποιήσουμε πλήρως και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Εμπιστευτείτε μας για όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις(γάμοι ,αρραβώνες, βαφτίσεις, δεξιώσεις ,συνέδρια κ.α.). Με υπευθυνότητα και συνέπεια εκτελούμε γρήγορα την παραγγελία σας παραδίδοντας ολόφρεσκες δημιουργίες και συνθέσεις.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΑΝΘΟΚΗΠΟΣ (Μανάβης Αλέξανδρος Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Ανθοπωλεία και εδρεύει στην περιοχή Βύρωνας
 
 
Μοιράσου το: