Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία ξεκίνησε από τον Δεληγιαννίδη Γεώργιο το 1968, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ο τότε στόχος της ήταν να εξυπηρετεί τις ανάγκες μεταφορών αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων των εμπόρων της πόλης. Σήμερα η εταιρεία Trans Car, διατηρώντας την οικογενειακή της παράδοση αλλά και τη φιλική της διάθεση, συνεχίζει τη σταθερή της πορεία έχοντας στο δυναμικό της και τη Βαλεντίνα Δεληγιαννίδη, κόρη του κυρίου Δεληγιαννίδη, καθώς και την πολύτιμη συνεργασία του κυρίου Αντώνη Ερμίδη. Γνωρίζοντας το άγχος των εμπόρων για μεταφορές με ασφάλεια, ταχύτητα και μείωση του κόστους μεταφοράς, έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια, κατανόηση στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε εταιρίας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μεταφέρουμε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, τροχόσπιτα, σκάφη, ποδήλατα και πάσης φύσεως τροχοφόρα από το 1968 με συνέπεια, ειλικρίνεια και ασφάλεια. Οι μόνοι που σεβόμαστε το αυτοκίνητό σας από και προς το εξωτερικό σε όλη την Ευρώπη.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή TRANSCAR (Δεληγιαννίδου Βαλεντίνα Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Διεθνείς Μεταφορές και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
 
 
Μοιράσου το: