Περιγραφή Επιχείρησης
Η πρώτη σας επιλογή για ένα εγγυημένο ταξίδι. Ένα από τα πιο σύγχρονα γραφεία γενικού τουρισμού εξοπλισμένο με όλες τις υπηρεσίες για να μπορέσει να καλύψει της ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας. Προτεραιότητά μας η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας. Το φιλικό περιβάλλον αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας σε καθημερινή βάση με όλους τους συγχρόνους τρόπους επικοινωνίας για να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε να μεταβείτε στον προορισμό σας. Επίσης στην οδό Άστιγγος 4, ακριβώς δίπλα μας, θα βρείτε και το 2ο υποκατάστημά μας First Choice Travel.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ακτοπλοϊκά, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ταξίδια εσωτερικού, εξωτερικού. ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Αχαΐας, Αργολίδας, Ιωαννίνων καθημερινά από το γραφείο μας, έμπροσθεν Ε8 πύλης. Διεθνείς γραμμές καθημερινά Πειραιάς - Αλβανία, Πειραιάς - Βουλγαρία.

Άλλα Τηλέφωνα
2104124800
2104124900
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή VOULGARI TRAVEL - ΚΟΝΤΙΖΑΣ Ι ΚΑΙ Α ΙΚΕ που ανήκει στην κατηγορία Πρακτορεία Ταξιδίων - Τουρισμού και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
 
 
Μοιράσου το: