ΤΣΑΛΙΚΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ MD FEBU
Ειδική Καταχώριση

Κατηγορίες
Ανδρολόγοι
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Χειρουργοί Ουρολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ξεκίνησε και περάτωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Ειδικεύθηκε στη Β' Πανεπιστημιακή Ουρολογική κλινική του Σισμανογλείου Νοσοκομείου. Το 2010 απέκτησε τον τίτλο Fellow of the European Board of Urology. Εξειδικεύθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Queen Elizabeth, Birmingham, UK στην ενδοουρολογία, λαπαροσκοπική ουρολογία, νευροουρολογία, ακράτεια ούρων, λιθίαση ουροποιητικού. Το 2013 ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε επιμελητής του ΙΑΣΩ General επί 4 έτη. Είναι μέλος της Ελληνικής ερευνητικής ομάδας ουρογεννητικού καρκίνου με ιδιαίτερο αντικείμενο μελέτης τον καρκίνο της ουροδόχου κύστεως.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ενασχόληση με όλο το φάσμα των ουρολογικών ανδρολογικών παθήσεων. Εξειδίκευση στην ενδοουρολογία. Πιστοποιημένος με τον ΕΟΠΥΥ για ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Ουροροομετρία ( uroflow ), διατομές χαλινού και ηλεκτροκαυτηρίαση κονδυλωμάτων στο ιατρείο. Δέχεται καθημερινά με ραντεβού. Επισκέψεις κατ' οίκον.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Κυράτσας Χρήστος Δ. που ανήκει στην κατηγορία Ουρολόγοι και εδρεύει στην περιοχή Νέα Ιωνία
 
 
 
 
Μοιράσου το: