Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Με εικοσαετή εμπειρία, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να διεκπεραιώσουμε κάθε είδους επισκευή για παντός τύπου αυτοκίνητα. Σε ένα από τα πλέον σύγχρονα φανοποιεία, που διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας επαγγελματικό εξοπλισμό, με φούρνο βαφής τελευταίας γενιάς, με άριστης ποιότητας υλικά και οικολογικά χρώματα, με τεχνογνωσία, εμπειρία και με διαρκή προσπάθεια για αδιάκοπη βελτίωση, επιτυγχάνουμε άριστο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητό σας. Εκτός από τις επιδιορθώσεις, τοπικές βαφές και τέλειο φινίρισμα αναλαμβάνουμε παντός είδους διεκπεραιώσεις για τις ασφαλιστικές εταιρίες. Χωρίς κόπο, ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου του πελάτη. Στόχος και επιδίωξή μας, η άμεση επισκευή και παράδοση του αυτοκινήτου σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Επισκευή μικροχτυπημάτων Επισκευή φαναριών Ξεθάμπωμα θολών φαναριών Βαφή τμημάτων του αυτοκινήτου Βαφή ζαντών Επαγγελματικό γυάλισμα Κέρωμα αυτοκινήτου Κάθε είδους αναγκαία μικροεπισκευή.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή AUTO PAINT LINE - DAKESSIAN CHA ΤΣΙΑΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Φανοποιία & Βαφές και εδρεύει στην περιοχή Πειραιάς
 
 
Μοιράσου το: