Περιγραφή Επιχείρησης
Τα Σερραϊκά πλυντήρια Χατζηανδρέου Στέφανος είναι μια πρώτυπη βιομηχανική μονάδα καθαρισμού και συντήρησης χαλιών. Αυτό για σας τους πελάτες σημαίνει ότι η επαναστατική μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιούμε όχι μόνο καθαρίζει αλλά και απολυμαίνει τα χαλιά από μικροοργανισμούς και βακτηρίδια και τα προστατεύει από τον σκόρο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Τα ευεργετικά αποτελέσματα του ποιοτικού καθαρισμού και στεγνώματος διατηρούνται καθόλη τη διάρκεια της φύλαξης στους κατάλληλους χώρους και μέσα σε ειδική προστατευτική συσκευασία. Εμπιστευτείτε την τεχνολογία και την πείρα των είκοσι χρόνων μας.Μην ξεχνάτε ότι στα Σερραϊκά πλυντήρια Χατζηανδρέου Στέφανος η άριστη φροντίδα των χαλιών σας εξασφαλίζεται από την πολύχρονη πείρα μας, την επαναστατική μέθοδο που χρησιμοποιούμε, την επιμονή στην έρευνα που βελτιώνει τις επιδόσεις και μας έχει πρωτοπόρους στον καθαρισμό εδώ και είκοσι χρόνια.Άλλωστε αναλαμβάνουμε τη φροντίδα των χαλιών αφού πρώτα τα έχουμε εξετάσει επιμελώς.

Άλλα Τηλέφωνα
2321081342
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΣΕΡΡΑΪΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ (Χατζηανδρέου Στέφανος Χ.) που ανήκει στην κατηγορία Καθαρισμός Χαλιών & Φύλαξη και εδρεύει στην περιοχή Σέρρες
 
 
 
Μοιράσου το: