Συνεργεία Opel
Περιγραφή Επιχείρησης
Το συνεργείο λειτουργεί από το 2000 στη Νίκαια. Παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία αφορά στην επισκευή ή το service του αυτοκινήτου του σας με υπευθυνότητα και σας το παραδίδουμε στον λιγότερο δυνατό χρόνο. Επίσης μετατρέπουμε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας σε υγραεριοκινητήρα εφαρμόζοντας τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς και χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές. Σε περίπτωση αναπάντεχης βλάβης του αυτοκινήτου σας στον δρόμο, παρέχουμε υπηρεσίες οδικής βοήθειας και σε περίπτωση παραμονής του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο πάνω από δύο μέρες, σας παρέχουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης. Επίσης, συνεργαζόμαστε με έμπειρο φανοποιείο καλύπτοντάς σας με όχημα αντικατάστασης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ευθυγράμμιση Καθαρισμός Μπεκ Ηλεκτρονικές διαγνώσεις σε όλα τα αυτοκίνητα Συνεργείο - Service Αυτοκινήτων Υγραεριοκίνηση, πιστοποιημένος συνεργάτης LOVATO Κλιματισμός αυτοκινήτων Φανοποιείο.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή SPORT CAR SERVICE (Ζιγγιρίδης Ευστάθιος Α.) που ανήκει στην κατηγορία Συνεργεία Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Νίκαια
 
 
 
 
Μοιράσου το: