Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας, Dirent a Car, έχει ως αντικείμενο την ενοικίαση αυτοκινήτων. Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να αναδειχτούμε ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου λόγω των υψηλών απαιτήσεων που είμαστε πάντα σε θέση να καλύψουμε. Η άριστη παροχή υπηρεσιών που προσφέρουμε μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η εταιρία μας αριθμεί 7 locations σε όλη την Ελλάδα με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Κράτηση, ενοικίαση στην εταιρία μπορεί να κάνει κάποιος και μέσω Internet.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρία μας, Dirent a Car, παρέχει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία οχημάτων, διαφόρων κατηγοριών και χρωμάτων σε άριστη μηχανική κατάσταση, κατάλληλα να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη. Τα αυτοκίνητα μας έχουν όλα τα έξτρα που μπορεί να χρειαστεί κάποιος πελάτης όπως baby seat, gps, αλυσίδες κτλ. Η ασφάλεια των οχημάτων είναι μικτή και υπάρχει 24ωρη κάλυψη, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή DIRENT A CAR - AUTORENTAL ΙΚΕ που ανήκει στην κατηγορία Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων και εδρεύει στην περιοχή Πάτρα
 
 
 
Μοιράσου το: