Ειδική Καταχώριση
Κατηγορίες
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Γιάννης Χατζηιορδάνου, συνεχίζοντας την εξέλιξη του κοσμήματος, κερδίζει την ύπαρξη του στο χώρο. Γόνος του επί 34 χρόνια γνωστού χρυσοχόου, ωρολογοποιού Κωνσταντίνου Χατζηιορδάνου, απόγονος του προπάππου του Μισαήλ Χατζηιορδάνου, χύτη στην Καισάρεια Καππαδοκίας, συνεχίζει με επιτυχία την χειροποίητη εργασία, δίνοντας την καλύτερη αισθητική, για τη δικιά σας ξεχωριστή στιγμή. Κοσμήματα που φτιάχνονται για τις δικές σας ανάγκες, πάντα σε συνδιασμό με νέες ιδέες, φαντασία, μεράκι και ευθύνη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο που διαθέτουμε, μπορούμε να κατασκευάσουμε, την ιδέα που θα μας δώσετε για το δικό σας μοναδικό κόσμημα. Όλα τα κοσμήματα είναι ιδιαίτερα. Πόσο μάλλον ένα κόσμημα που έχει τη δική σας σφραγίδα και την υπογραφή της Yiannis Collection. Κοσμήματα από χρυσό, ατσάλι, μπριγιάν, ορυκτές πέτρες, μαργαριτάρια, επώνυμα ωρολόγια και είδη δώρων είναι στη διάθεση σας, τόσο στον εκθεσιακό μας χώρο, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή Χατζηιορδάνου Ιωάννης Κ. που ανήκει στην κατηγορία Κοσμήματα και εδρεύει στην περιοχή Θεσσαλονίκη
 
 
Μοιράσου το: