Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της πυρόσβεσης και πυρανίχνευσης από το 1972. Στόχος μας είναι η παροχή ασφάλειας και προστασίας στο σπίτι, στο σχολείο, στον εργασιακό χώρο, στο αυτοκίνητο και η εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνουμε την αναγόμωση ή και την συντήρηση του φορητού πυροσβεστικού σας εξοπλισμού, την εκπόνηση και εφαρμογή μελέτης πυρασφάλειας, την εγκατάσταση και συντήρηση πυροσβεστικών δικτύων, τη μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων πυρανίχνευσης, συστημάτων ολικής κατάκλισης, συστημάτων τοπικής εφαρμογής εστιατορίων, την εγκατάσταση φωτιστικών ασφαλείας, πυρίμαχων θυρών, προϊόντων παθητικής πυροπροστασίας. Επίσης διαθέτουμε μια πλήρη σειρά ειδών πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης. Πυροσβεστήρες όλων των τύπων, συστήματα πυρανίχνευσης, φωτιστικά ασφαλείας, πυροσβεστικές φωλιές και πυροσβεστικούς σταθμούς, και πολλά άλλα είδη.

Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή NEOSTAR ΠΥΡΟΣΒΕΣΗ (Δημητρακόπουλος Χρήστος Δ.) που ανήκει στην κατηγορία Πυροσβεστήρες - Πυροσβεστικά Είδη και εδρεύει στην περιοχή Νέα Ιωνία
 
 
 
Μοιράσου το: