Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρία Εκτυπώσεις Γαστεράτος είναι μια πρότυπος καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα με έδρα την Ελευσίνα. Δραστηριοποιείται στον χώρο των γραφικών τεχνών από το 1988. Στα 22 αυτά χρόνια έχουμε καταφέρει να εξελίξουμε μια πλήρως εξοπλισμένη και καθετοποιημένη εκτυπωτική μονάδα έτοιμη να καλύψει κάθε σας ανάγκη σε έντυπο υλικό. Η φιλική εξυπηρέτηση, η συνέπεια και η αυστηρή πολιτική μας ως προς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών είναι οι κυριότεροι λόγοι που μας διακρίνουν στο χώρο της έντυπης διαφήμισης.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μπορούμε να σας προμηθεύουμε με κάθε είδους έντυπο ή εκτύπωση, είτε αφορά σε εταιρική παρουσίαση και διαφήμιση είτε αφορά σε έντυπα λογιστηρίου, ψηφιακές εκτυπώσεις και μεταξοτυπίες. Πιο αναλυτικά: Σχεδιασμός μακέτας, εκτυπώσεις offset, μηχανογραφικών εντύπων, εντύπων λογιστηρίου, εκτυπώσεις ασφαλείας, κ.ά. Εξυπηρετούμε πελάτες πανελλαδικά και μηδενίζουμε τις αποστάσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της σωστής οργάνωσης. Εκτυπώσεις για επαγγελματίες με απαιτήσεις.

Άλλα Τηλέφωνα
2105547841
Θέλετε να εμπλουτίσετε την εγγραφή ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΝΙΚ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΧΡΥΣ ΟΕ που ανήκει στην κατηγορία Ψηφιακές Εκτυπώσεις - Offset και εδρεύει στην περιοχή Ελευσίνα
 
 
 
Μοιράσου το: