Φίλτρα
Σύμβαση με
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ακουστικά Βαρηκοΐας Ιωάννινα

: 7 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
28ης Οκτωβρίου 22, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας

ΜΥΘΟΣ - Τα ακουστικά βαρηκοΐας σφυρίζουν. - ΑΛΗΘΕΙΑ - Όταν ένα ακουστικό εφαρμόζει σωστά στον έξω ακουστικό πόρο και είναι σύγχρονης τεχνολογίας είναι αδύνατο να παρουσιάσει σφυρίγματα. Περιπτώσεις που μπορεί να συμβεί αυτό είναι:

  • Κομμένο σωληνάκι στα BTE (οπισθοωτιαία ακουστικά) -
  • Δεν εφαρμόζει καλά στο αυτί -
  • Είναι ρυθμισμένο σε μεγάλη ένταση -
  • Έχει χαλασμένο μεγάφωνο. -
  • Είναι ακατάλληλο για τη βαρηκοΐα σας

ΜΥΘΟΣ - Έχω ακούσει ότι τα ακουστικά δημιουργούν βουητά και θορύβους. - ΑΛΗΘΕΙΑ - Τα σύγχρονα ακουστικά βαρηκοΐας (νανοτεχνολογίας) έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζουν σε φυσιολογικό επίπεδο το θόρυβο του περιβάλλοντος και να αναδεικνύουν περισσότερο την ομιλία χωρίς ενοχλητικούς θορύβους. - - ΜΥΘΟΣ - Τα μικρά ακουστικά είναι ακριβότερα και περισσότερο εξελιγμένα τεχνολογικά από τα μεγαλύτερα. - ΑΛΗΘΕΙΑ - Το μέγεθος ενός ακουστικού δε μπορεί να αποτελέσει κριτήριο κόστους ή ποιότητας. Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή. Τα μικρά ακουστικά εφαρμόζονται σε μικρότερες βαρηκοΐες από τα ακουστικά που τοποθετούνται πίσω από το αφτί.

28ης Οκτωβρίου 13, έναντι ΟΤΕ, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Ακουστικά βαρηκοϊας νέας γενιάς. - Ακουστικά βαρηκοϊας ψηφιακά. - Ακουστικά βαρηκοϊας ασύρματα. - Ακουστικά βαρηκοϊας επαναφορτιζόμενα. - Ακουστικά βαρηκοϊας αδιάβροχα. - Μπαταρίες Rayovac. - Αναλώσιμα. - Ωτοασπίδες. - Δωρεάν επίσκεψη κατ’ οίκον. - Δωρεάν παρακολούθηση εφ’ όρου ζωής των ακουστικών σας.
Εμπόριο και Επιδιόρθωση Ακουστικών Βαρηκοΐας
Γούναρη Ι. 7, Ιωάννινα, 45444, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΙΤΕ - ενδωτιαία ακουστικά, ΒΤΕ - Οπισθωτιαία ακουστικά, RITE - Μοντέρνα οπισθωτιαία ακουστικά. Οι υποσχέσεις μας: να προσφέρουμε λεπτομερείς και επαγγελματικές υπηρεσίες. Να αναγνωρίζουμε τις ατομικές ανάγκες του κάθε πελάτη. Να επενδύουμε στην εκπαίδευση και στην υψηλή τεχνολογία. Να παρέχουμε επιλογές από τα καλύτερα ακουστικά του κόσμου. Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ντίνα Γκλίγκα. Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα: 09:00-14:00, Τρίτη: 09:00-14:00 και 17:30-20:30, Τετάρτη: 09:00-14:00, Πέμπτη: 09:00-14:00 και 17:30-20:30, Παρασκευή: 09:00-14:00 και 17:30-20:30. Σας ευχαριστούμε.
Εμπόριο Ακουστικών Βαρηκοΐας
Λεωφόρος Δωδώνης 79, Ιωάννινα, 45221, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Πλατεία Ομήρου 2, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Η εταιρία μας σας προσφέρει εκτίμηση του επιπέδου της ακοής σας ύστερα και από τις ακοομετρήσεις που γίνονται από γιατρό ΩΡΛ και προτείνονται λύσεις ακουστικών βαρηκοΐας. Στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο που διαθέτουμε μπορούμε να κατασκευάσουμε: ενδωτιαία ακουστικά, εκμαγεία, κελύφη, ωτοασπίδες κ.τ.λ., καθώς επίσης και να επισκευάσουμε κάθε είδους ακουστικό μέσα σε 48 ώρες. Φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η άμεση και υψηλού επιπέδου ποιότητα. Επιπλέον, με την αγορά καινούργιου ακουστικού σας προσφέρουμε τις εξής υπηρεσίες: Αλλαγή στο σωληνάκι Αλλαγή στις ρυθμίσεις Service κάθε μήνα Service κάθε 3 μήνες.
Δημάρχου Πυρσινέλλα Βασιλείου 16, Ιωάννινα, 45332, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εμπόριο Ακουστικών Βαρηκοΐας
28ης Οκτωβρίου 31, Ιωάννινα, 45333, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Ακουστικά βαρηκοΐας, βοηθήματα ακοής.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Πρόβλημα στην ακοή; Η λύση είναι στην κατηγορία Ακουστικά Βαρηκοΐας! Για οποιοδήποτε βοήθημα ακοής, για ψηφιακά ακουστικά βαρηκοϊας σε διακριτικό μέγεθος, μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο επαγγελματία σε Ιωάννινα.