Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ακουστικά Βαρηκοΐας Σέρρες

: 6 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Κωνσταντινουπόλεως 22, Έναντι ΙΚΑ, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Ακουστικά Βοηθήματα: Διαθέτουμε τα τελειότερα ακουστικά βαρηκοΐας των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο: GNResound, Phonak, Starkey. Είναι τελευταίας τεχνολογίας, ψηφιακά, πολυκάναλα και αποδίδουν φυσικότερο ήχο. Ενδοκαναλικά. Τα μικρότερα ενδοκαναλικά ακουστικά ώστε να μην είναι ορατά από τους υπόλοιπους. Διαθέτουμε επίσης συσκευές που κάνουν τη ζωή των βαρήκοων ευκολότερη. Όπως τηλέφωνα, ξυπνητήρια και τις δυνατότερες μπαταρίες για μεγαλύτερη διάρκεια. Δυνατότητα δωρεάν δοκιμής για όλα τα είδη ακουστικών. Όλα τα παραπάνω στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. - Σέρβις και Εγγύηση Ποιότητας: Τα "Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος" έχουν καθιερώσει δωρεάν service των ακουστικών βαρηκοΐας των πελατών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της παρεχόμενης εγγύησης (2 έτη τουλάχιστον) με δυνατότητα επίσκεψης εξειδικευμένου τεχνικού μας στο σπίτι σας για πελάτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν λόγω υγείας. Επίσκεψη Κατ’ οίκον: Τα "Ακουστικά Κέντρα Ελλάδος" δημιούργησε την υπηρεσία επίσκεψη κατ’ οίκον. Με την υπηρεσία αυτή καλύπτουμε και όσους αδυνατούν να επισκεφτούν τα κέντρα εξυπηρέτησής μας. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στους πελάτες μας και σε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν νέο ακουστικό.
Λαμπριανίδη 2 & Άρμεν 7, Έναντι Καλαμιάς, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
  • Ακουστικά βαρηκοΐας υψηλής τεχνολογίας -
  • Εμπόριο ακουστικών βαρηκοΐας -
  • Επισκευές ακουστικών βαρηκοΐας -
  • Δωρεάν επισκέψεις κατ' οίκον -
  • Δωρεάν δοκιμή και ρύθμιση ακουστικών -
  • Ανταλλακτικά - μπαταρίες ακουστιικών βαρηκοΐας -
  • Εγγύηση -
  • Αξεσουάρ ακοής
Φωκά Νικηφόρου 2, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εθνικής Αντιστάσεως 7, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Πρίγκιπα Χριστοφόρου 4, Έναντι Goodys, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Εκτίμηση της ακοής ενηλίκων, παιδών απο ειδικό ακουολόγο, έλεγχος του ακουστικού σας με την επίσκεψη σας στο γραφείο μας, επίσκεψη κατ' οίκον. Εφαρμογές αθέατων ακουστικών που εισχωρούν βαθιά στον ακουστικό πόρο και μικροσκοπικών μοντελων πίσω απο το αυτί. Προστασία απο τον θόρυβο με εφαρμογή ψηφιακών ωτοασπίδων (κυνηγοι, βιομηχανίες, μουσικοι κλπ.). Συστήματα ασύρματης σύνδεσης και FM για βαρήκοους.
Σολωμού Διονυσίου 7, Κάτω από το Δημαρχείο, Σέρρες, 62122, ΣΕΡΡΩΝ
Ακουστικά Βαρηκοΐας
Γερμανικά, ψηφιακά και προγραμματιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας που προσφέρουν ξεκούραστη ακοή και κρυστάλλινο ήχο σε απίστευτες τιμές. Χωρίς μεσάζοντες. Συγκρίνετέ μας. Λειτουργεί τμήμα Παιδικής Βαρηκοΐας. Δωρεάν επίσκεψη κατ` οίκον. Δωρεάν δοκιμή σύγχρονων ακουστικών. Συντήρηση και επισκευές από οργανωμένο εργαστήριο. Λαρυγγόφωνα, Ωτοασπίδες, Μπαταρίες. Δεκτά όλα τα ταμεία (και ΟΓΑ). Πληρωμή και σε άτοκες δόσεις. Εξυπηρέτηση που οι πελάτες μας δεν θέλουν να την αποχωριστούν. Εμπειρία, Ποιότητα, Αισθητική, Αξιοπιστία, Ειλικρίνια στον Πελάτη. Ακουστικά Βαρηκοΐας Κοκκίνου 1974. 41 χρόνια όνομα εμπιστοσύνης.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Πρόβλημα στην ακοή; Η λύση είναι στην κατηγορία Ακουστικά Βαρηκοΐας! Για οποιοδήποτε βοήθημα ακοής, για ψηφιακά ακουστικά βαρηκοϊας σε διακριτικό μέγεθος, μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο επαγγελματία σε Σέρρες.