Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις Κομοτηνή

: 4 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Καρυδιά, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Η Bugs&Rats™ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες

 • Απολύμανσης -
 • Απεντόμωσης -
 • Μυοκτονίας -
 • Υποκαπνισμού (fumigation) -
 • Απώθησης ερπετών -
 • Συμβουλευτικής συντήρησης -
 • Φυτοπροστασία φοινικοειδών -
 • Καταπολέμηση σκαθάρι φοίνικα
Αρχαίας Πέλλας 4, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
 • Απεντόμωση

Η απεντόμωση εφαρμόζεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους και σε επιλεγμένα σημεία εξωτερικά των κτηρίων. Η εφαρμογή της Απεντόμωσης περιλαμβάνει 3 βασικά στάδια: - Ψεκαστικές εφαρμογές - Εφαρμογή gel - Εφαρμογές με ειδικά εγκεκριμένα σκευάσματα.

 • Μυοκτονία

Η μυοκτονία μπορεί να χαρακτηρισθεί ως μία πολυσύνθετη εργασία η οποία απαιτεί: - Ανάπτυξη ενός δικτύου δολωματικών σταθμών ασφαλείας στον εξωτερικό χώρο και περιμετρικά του κτηρίου, για την αποφυγή εισόδου των τρωκτικών. - Τοποθέτηση ειδικών μεταλλικών παγίδων πολλαπλών συλλήψεων σε επιλεγμένα σημεία στο εσωτερικό του κτηρίου. - Σκοπός της προγραμματισμένης μυοκτονίας είναι η αποφυγή εισόδου των τρωκτικών εντός κτηριακών εγκαταστάσεων.

 • Απολύμανση

Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες (χλώριο, νάτριο, αμμωνία). Πραγματοποιείται με καθολικό ψεκασμό των επιφανειών και δαπέδου.

 • Απώθηση ερπετών

Για την απώθηση ερπετών χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία τοποθετούνται ή διασκορπίζονται (ανάλογα το σκεύασμα) περιμετρικά σε εξωτερικούς χώρους και σε σημεία εισόδου ερπετών.

Ιωακειμίδη 1, Κομοτηνή, 69133, ΡΟΔΟΠΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις , Γεωπόνοι
Με έτος ίδρυσης το 2005 δραστηριοποιούμαστε με απεντομώσεις μυοκτονίες απολυμάνσεις σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, οικοδομήματα. Γενικότερα δε με συμβουλευτική σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με Διαγράμματα Ροής για αδειοδότηση και Περιγραφικές Εκθέσεις, μελέτες ISO/HACCP, αλλά και αγροτοπεριβαλλοντικά προγράμματα συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών αγροτικών συμβούλων. - Στις υπηρεσίες της επιχείρησης συμπεριλαμβάνεται υποστήριξη του αγροτικού κλάδου με συμβουλευτική, αγροτικούς συμβούλους και υποβοήθηση σε αγροτοπεριβαλλοντικά προγράμματα και αδειοδοτήσεις γεωτρήσεων άρδευσης.
Μυοκτονίες
Μεγάλου Αλεξάνδρου 78, Κομοτηνή, 69131, ΡΟΔΟΠΗΣ
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Κατσαρίδες; μυρμήγκια; ποντίκια; φίδια; Ζωύφια και λοιπά ενοχλητικά έντομα; Γρήγορα, τηλέφωνο στους ειδικούς σε Κομοτηνή σε μυοκτονίες, απολυμάνσεις κι απεντομώσεις! Για εταιρείες απολύμανσης, απεντόμωσης, αποπαρασίτωσης και μυοκτονίας, κανείς δεν είναι πιο αποτελεσματικός από τον ειδικό της κατηγορίας Απολυμάνσεις Απεντομώσεις στην πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων, τρωκτικών και ερπετών!
Ορισμένα έντομα (πχ. κατσαρίδες, κουνούπια) και τρωκτικά (πχ. ποντίκια, αρουραίοι) αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μεταδίδοντας στον άνθρωπο σοβαρές ασθένειες. Αξίζει να αναφερθεί πως τα κουνούπια είναι υπεύθυνα για την πρόκληση των περισσότερων θανάτων σε άνθρωπο από κάθε οργανισμό στη Γη. Η προστασία μας από τους συγκεκριμένους οργανισμούς αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα μας. Προτού καταφύγουμε σε χημικές λύσεις καλό είναι να φροντίσουμε ο χώρος μας να είναι καθαρός και τακτοποιημένος ώστε τα επιβλαβή έντομα και τρωκτικά να μη βρίσκουν τροφή και τόπο διαμονής. Η σωστή απεντόμωση ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό με το κατάλληλο εντομοκτόνο. Υπάρχουν ειδικά εντομοκτόνα για την αντιμετώπιση κάθε εντόμου ξεχωριστά. Ειδικά για τα μυρμήγκια και τις κατσαρίδες υπάρχουν συγκεκριμένα εντομοκτόνα gel τα οποία προσφέρουν ευκολία στη χρήση και διακριτικότητα στην εφαρμογή. Όσον αφορά την σωστή καταπολέμηση των τρωκτικών, αυτή επιτυγχάνεται με τη χρήση ελκυστικών αντιπηκτικών δολωμάτων. Η α
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της εταιρείας AVAS μας καθοδηγούν στο πως να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τα ανεπιθύμητα παράσιτα και μικροοργανισμούς. Όπως και οι άνθρωποι, τα τρωκτικά και άλλα παράσιτα, προτιμούν να είναι μέσα στο σπίτι. Τα παράσιτα θα βρουν τον τρόπο να εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και τα κτίρια, ειδικά αν αισθανθούν ότι υπάρχουν τρόφιμα. Τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες, οι μύγες και άλλα παράσιτα μπορούν να μεταφέρουν επικίνδυνες ασθένειες στους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό να μάθετε να προσέχετε για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με τους απρόσκλητους επισκέπτες. Δώστε προσοχή στις συμβουλές μας: Τα μυρμήγκια για παράδειγμα αγαπούν τα περισσεύματα και τα ψίχουλα. Για αυτό κρατήστε τα τρόφιμα σε αεροστεγή δοχεία ή βάζα με καουτσούκ και καθαρίστε καλά μετά το φαγητό σας. Κλείνετε καλά το καπάκι του δοχείου απορριμμάτων σας και μετακινήστε τα σκουπίδια σε έναν εξωτερικό κάδο το συντομότερο δυνατόν. Ελέγξτε το σπίτι ή το γραφείο σας για ρωγμές ή τρύπες στους τοίχους κα