Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Αποτρίχωση Laser Χαλκίδα

: 2 αποτελέσματα
Περικλέους Σταύρου 34, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Δερματολόγοι - Αφροδισιολόγοι
Το ιδιωτικό ιατρείο παρέχει όλες τις υπηρεσίες της κλινικής δερματολογίας και αφροδισιολογίας. Στον χώρο του ιατρείου γίνονται αφαιρέσεις μικρών δερματικών βλαβών και θεραπείες με κρυοπηξία και διαθερμοπηξία. Παράλληλα παρέχονται υπηρεσίες κοσμητικής δερματολογίας όπως peelings, ενέσιμα εμφυτεύματα και botox καθώς laser αποτρίχωσης και fraxional laser για ουλές ακμής, ρυτίδες και σύσφιγξη προσώπου, ραβδώσεις (ραγάδες), μέλασμα, κηλίδες.
Πλαστικός Χειρουργός
Αθηνάς 12, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Πλαστικοί Χειρουργοί | Αποτρίχωση Laser
Σύγχρονες ιατρικές αισθητικές θεραπείες, Αθήνα, Ζωγράφου, Χαλκίδα. Laser, αισθητική χειρουργική, υαλουρονικό, facelift, βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική, αυξητική μαστών, ανόρθωση μαστών, μειωτική μαστών, γυναικομαστία, βραχιονοπλαστική, κοιλιοπλαστική, lift γλουτών, lift μηρών, λιποαναρρόφηση, Botox, dysport, fillers, PRP.
Σελίδα:
1
 
 
 
 
Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους επαγγελματίες αισθητικής όπου μπορείς να πραγματοποιήσεις αποτρίχωση με laser σε Χαλκίδα.Η αποτρίχωση με λέιζερ ως μέθοδος απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας προτιμάται γιατί συνήθως το αποτέλεσμα που δίνει είναι μακροχρόνιο.
Απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας και βασική επιθυμία κάθε γυναίκας, ένα πλούσιο, στητό και καλοσχηματισμένο στήθος. Ένα όμορφο στήθος βοηθάει στην ανύψωση της γυναικείας ψυχολογίας, ενώ συντελεί σε ένα γενικότερα αρμονικό σώμα. Έτσι, είναι απολύτως λογικό παραδοσιακά η Αυξητική Στήθους να αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή χειρουργεία της σύγχρονης Πλαστικής Χειρουργικής. Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί βέβαια μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του σώματος, ενώ μπορεί να λύσει και διάφορα κατασκευαστικά προβλήματα του μαστού, όπως ανισομαστία, σωληνοειδείς μαστοί κλπ. Οι νέες επεμβατικές τεχνικές και τα ενθέματα τελευταίας τεχνολογίας μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα και ένα άκρως φυσικό στήθος, που θα παραμείνει έτσι για πολλά χρόνια.   Υπάρχουν ενθέματα στρογγυλά και ενθέματα ανατομικά, με τα δεύτερα να προσφέρουν ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις. Ανάλογα με το σωματότυπο της γυναίκας, ορισμένες εξειδικευμένες μετρήσεις και φυσικά τις επιθυμίες της, ο για
Η πλαστική χειρουργική στις μέρες μας ολοένα και εξελίσσεται με καινούριες τεχνικές χωρίς παρέμβαση. Η τεχνική Liquid rhinoplasty δηλαδή ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο αφορά τη διόρθωση του σχήματος της μύτης με ενέσιμο νέας γενιάς πολυκαπρολακτόνης. Η χρήση ειδικών υλικών έγχυσης νέας γενιάς που έχουν και βιοδιεγερτικό χαρακτήρα για μακράς διάρκειας αποτελέσματα, μπορεί να διαμορφώσει τη μύτη και να δώσει αυτή τη διαφορετική λεπτομέρεια που πάντοτε επιθυμούσε ο ασθενής μας αλλά δεν έβρισκε το θάρρος να αναζητήσει γιατί φοβόταν το χειρουργείο ή δεν μπορούσε να απουσιάσει από την εργασία ή άλλη δραστηριότητά του. Η συγκεκριμένη τεχνική ενδείκνυται: Σε μύτες που παρουσιάζουν μικρά ανατομικά προβλήματα, όπως είναι η κορυφή της μύτης, μικρή πτώση, μικρός ύβος, ήπια σκολίωση στη ράχη, εντυπώματος στη μετωπορινική, ανυψωμένη κορυφή (snob nose). Σε μύτες οι οποίες έχουν χειρουργηθεί παλαιότερα και παρουσιάζουν μετεγχειρητικές δυσμορφίες. Το ποσοστό βελτίωσης για τη ρινοπλαστική χωρίς