Φίλτρα
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Decoupage (Ντεκουπάζ) Περιστέρι

: 1 αποτέλεσμα
Εργαστήριο Χειροτεχνίας - Decoupage
Εθνάρχου Μακαρίου 31, Περιστέρι, 12131, ΑΤΤΙΚΗΣ
Υλικά & Μαθήματα Χειροτεχνίας | Decoupage
Στο εργαστήρι μας, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε με την τεχνική της decoupage. Διαθέτουμε κόλλες, χρώματα, βερνίκια, πάστες, πατίνες, κρακελέ, χαρτιά, χαρτοπετσέτες, ριζόχαρτα, εργαλεία, αντικείμενα από ξύλο, μέταλλο, κεραμικό, γυαλί και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα καταστήματα απ' όπου μπορείτε να προμηθευτείτε υλικά για ντεκουπάζ σε Περιστέρι, καθώς και που μπορείτε να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά σεμινάρια για την εκμάθηση της τεχνικής decoupage.

Το ντεκουπάζ είναι μία τεχνική διακόσμησης ενός αντικειμένου με τη χρήση διακοσμητικών χαρτιών πάνω σε αυτό. Τα χαρτιά αυτά κολλούνται στο αντικείμενο και συνδυάζονται με ειδικά εφέ χρώματος και με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία. Η τεχνική αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα υλικά, έτσι μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να μεταμορφώσετε ένα απλό διακοσμητικό, ένα βιβλίο, ακόμη και ένα έπιπλο. Κάποια βασικά υλικά για που χρειάζονται για το decoupage είναι διάφορα χαρτιά, ειδική κόλλα, πινέλα, βερνίκι και ψαλίδι.