Φίλτρα
Σύμβαση με
Εξειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Διαγνωστικά Κέντρα Χίος

: 5 αποτελέσματα
Βλαταριάς 17-19, Χίος, 82100, ΧΙΟΥ
Διαγνωστικά Κέντρα
Ειδικός ακτινοδιαγνώστης ιατρός. Ψηφιακές μαστογραφίες, μετρήσεις οστικής πυκνότητας αλλά και απλά υπερηχογραφήματα καθώς και υπερηχογραφήματα triplex, doppler αγγείων, πανοραμικές, ακτινογραφίες, βιοψίες με υπερηχογραφική καθοδήγηση. Το διαγνωστικό κέντρο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, με τη Βιοϊατρική, με τον Στρατό Ξηράς, με το Λιμενικό Σώμα, με το Πολεμικό Ναυτικό και με σχεδόν όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες.
Ευαγγελιστρίας 10, Χίος, 82100, ΧΙΟΥ
Διαγνωστικά Κέντρα , Οφθαλμολογικές Κλινικές
Η κλινική καθώς και το σύνολο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού αυτής ανανεώθηκε και ανακαινίσθηκε πλήρως το 2014. Στο Χειρουργικό Τμήμα, πρόσφατα, προστέθηκε νέος, υπερσύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας γενεάς καθιστώντας το πλήρως λειτουργικό, ακόμα και για λαπαροσκοπικές επεμβάσεις. Στο Οφθαλμολογικό Τμήμα διενεργείται μηνιαίως μεγάλος αριθμός επεμβάσεων καταρράκτη (με χρήση Laser) καθώς και άλλες χειρουργικές πράξεις στο αντικείμενο της οφθαλμολογικής χειρουργικής.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ , ΥΠΕΘΑ
Αεροπόρου Ροδοκανάκη Κωνσταντίνου 38, Χίος - Φάρκαινα, 82132, ΧΙΟΥ
Διαγνωστικά Κέντρα
Μαγνητική τομογραφία, αξονική τομογραφία, υπέρηχοι, triplex αγγείων, ψηφιακή μαστογραφία, ψηφιακή ακτινογραφία, ψηφιακή πανοραμική κεφαλομετρική, μέτρηση οστικής πυκνότητας DEXA.
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Πολυτεχνείου 21, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ
Διαγνωστικά Κέντρα
- Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Αεροπόρου Ροδοκανάκη Κωνσταντίνου 37, Χίος, 82132, ΧΙΟΥ
Διαγνωστικά Κέντρα
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Εδώ θα βρεις όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα σε Χίος ώστε να κάνεις οποιαδήποτε εξέταση χρειαστείς, όπως αιματολογικές εξετάσεις, αναλύσεις και καλλιέργειες ούρων, ορμονολογικές, εργαστηριακές και εξετάσεις θυρεοειδούς. Στα διαγνωστικά κέντρα μπορείς να πραγματοποιήσεις:

Ακτινογραφίες: Επίλεξε το κατάλληλο διαγνωστικό κέντρο σε Χίος ώστε να βγάλεις τις ακτινογραφίες που χρειάζεσαι όπως ακτινογραφία θώρακος, αξονική, ακτινογραφία σπονδυλικής στήλης.


Αιματολογικές εξετάσεις: Γενική εξέταση αίματος, καμπύλη ζαχάρου, βιοχημικές εξετάσεις για τον σίδηρο, ουρία, κρεατινίνη και οποιαδήποτε εξειδικευμένη βιοχημική εξέταση


Υπέρηχοι, Τρίπλεξ : Υπέρηχος άνω κοιλίας, triplex αγγείων, υπερηχογράφημα μαστών κ.α.


Γενικό Check up : Πραγματοποίηση γενικού ελέγχου ώστε να προσδιοριστεί η κατάσταση της υγείας μας μέσω κάποιων γενικών εξετάσεων.


Όποια λοιπόν κι αν είναι η εξέταση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο διαγνωστικό κέντρο σε Χίος.