Φίλτρα
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Κοινόχρηστα - Έκδοση Κοινοχρήστων Χαλκίδα

: 6 αποτελέσματα
Εταιρία Διαχείρησης Κτιρίων και Έκδοσης Κοινοχρήστων
Αρεθούσης 81Δ, Χαλκίδα, 34133, ΕΥΒΟΙΑΣ
Διαχείριση Κτιρίων
Διαχείριση πολυκατοικιών, έκδοση κοινοχρήστων.
Ιατρίδου 26, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Διαχείριση Κτιρίων
Η εταιρία μας προσφέρει: Έκδοση κοινοχρήστων. Λογιστική διαχείριση κτιρίου. Τακτικός έλεγχος λειτουργικότητας κτιρίου. Έλεγχος και συντήρηση λεβητοστασίου. Έλεγχος και συντήρηση ανελκυστήρα. Κάλυψη αναγκών θέρμανσης και ψύξης (διανομή πετρελαίου, έλεγχοι εύρυθμης λειτουργίας). Καθαρισμούς, απολυμάνσεις. Μέσα πυρόσβεσης, πυρασφάλεια. Λειτουργικότητα αποχέτευσης. Είσπραξη κοινοχρήστων.
Έκδοση Κοινοχρήστων
Αντωνίου 27, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Διαχείριση Κτιρίων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Έκδοση Κοινοχρήστων
Παπασκιαδά 3, Χαλκίδα, 34133, ΕΥΒΟΙΑΣ
Διαχείριση Κτιρίων
Ενεργειακά πιστοποιητικά.
Λίμνης 18, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Διαχείριση Κτιρίων
Ιατρίδου 8, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Διαχείριση Κτιρίων
Ασφαλιστική κάλυψη, νομική κάλυψη. Κατασκευή, συντήρηση κήπων, Πυροσβεστήρες. Τεχνική Κάλυψη Έκδοση κοινοχρήστων Απολυμάνσεις. Μυοκτονίες. Καθαρισμοί χώρων. Διαχείριση πολυκατοικιών.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Παλαιότερα στις πολυκατοικίες συνήθως κάποιος ένοικος αναλάμβανε την έκδοση των κοινοχρήστων κάθε μήνα. Αυτό, τις περισσότερες φορές, αποτελούσε πονοκέφαλο για τον διαχειριστή, καθώς θα έπρεπε να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο, αφού έπρεπε να υπολογίσει το ποσό των κοινοχρήστων που αντιστοιχεί σε κάθε διαμέρισμα. Ο χρόνος αυτός διογκωνόταν σε πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα.

Αυτά τα προβλήματα διορθώθηκαν με τις εταιρίες διαχείρισης κτιρίων σε Χαλκίδα, οι οποίες αναλαμβάνουν την έκδοση κοινοχρήστων. Γιατί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρία που ασχολείται με τη διαχείριση κτιρίων;

- Η έκδοση κοινοχρήστων πραγματοποιείται πιο εύκολα από ποτέ. Οι εταιρίες διαχείρισης κτιρίων διαθέτουν σύγχρονα συστήματα μηχανογράφησης, τα οποία βγάζουν τα κοινόχρηστα του κάθε διαμερίσματος με εύκολο τρόπο.

- Συνήθως οι εταιρείες διαχείρισης πολυκατοικιών συνεργάζονται με εξειδικευμένους επαγγελματίες ώστε να παρέχουν τεχνική υποστήριξη για οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπιστεί.

-Οι εταιρείες έκδοσης κοινοχρήστων παρέχουν αναλυτική κατάσταση όλων των δαπανών του κτιρίου.

-Επιπλέον, εκτός από την έκδοση των κοινοχρήστων, μπορούν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις του διαχειριστή της πολυκατοικίας. Αυτό συνεπάγεται την είσπραξη των κοινοχρήστων, την πληρωμή των κοινόχρηστων εξόδων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ), την ενημέρωση των λογιστικών βιβλίων της διαχείρισης.Αρκεί λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρεία διαχείρισης κτιρίων, έτσι ώστε να «λύσει τα χέρια» των διαχειριστών στην πολυκατοικία σας πραγματοποιώντας έγκυρα και αξιόπιστα την έκδοση των κοινοχρήστων σε Χαλκίδα.