Φίλτρα
Σύμβαση με
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ενδοκρινολόγοι Ζαγοροχώρια

: 6 αποτελέσματα
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για "Ενδοκρινολόγοι" σε "Ζαγοροχώρια". Εμφανίζονται αποτελέσματα για "Ενδοκρινολόγοι" σε όλο το νομό .
Ενδοκρινολόγος
Φαβιέρου 14, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Σακχαρώδης διαβήτης, διαβήτης κύησης. Παιδικός, νεανικός σακχαρώδης διαβήτης. Παθήσεις θυρεοειδούς, παθήσεις θυρεοειδών αδένων. Διαταραχές υπόφυσης, υποθαλάμου, επινεφριδίων. Παχυσαρκία. Γυναικολογική ενδοκρινολογία, υπερτρίχωση. Αναπαραγωγή, εμμηνόπαυση. Ενδοκρινολογία κύησης, υπογοναδισμός. Οστεοπόρωση, μεταβολισμός ασβεστίου. Διαταραχές ανάπτυξης και εφηβείας. Κλινική εξέταση. Εκτίμηση εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Πιστοποιημένος από τον ΕΟΠΥΥ μονό για ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Συνταγογράφηση φαρμάκων. Παραπεμπτικά εξετάσεων. Εκτίμηση βασικού μεταβολικού ρυθμού, διαιτολογικές οδηγίες. Εκπαίδευση σε χρήση ινσουλίνης. Δυνατότητα κατ' οίκον επισκέψεως. .
Ενδοκρινολόγος - Συμβεβλημένος με ΥΠΕΘΑ
Καρόλου Φαβιέρου 14, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Σύμβαση με ταμεία Στρατού, Πολεμικού Ναυτικού, Πολεμικής Αεροπορίας, Λιμενικού.
Ενδοκρινολόγος
Ανδρούτσου & Βασιλείου Δημοσθένους, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Ενδοκρινολόγος
Τσιριγώτη Κωνσταντίνου 7, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Ενδοκρινολόγος
Τραπεζούντος 15, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Ενδοκρινολόγος
Κώτσου 39-41, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Ενδοκρινολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Στην ενότητα Ενδοκρινολόγοι θα βρεις ενδοκρινολόγους σε Ζαγοροχώρια. Για όλα τα ενδοκρινολογικά προβλήματα, διαταραχές θηροειδούς αδένα, διαταραχές γονιμότητας, ορμονών, μεταβολισμού στην κατηγορία Ενδοκρινολόγοι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Η γιατρός Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος κα Eυαγγελία Γιαζιτζόγλου, μας ενημερώνει για την Υποθυρεοειδική Μυοπάθεια H ανεπάρκεια των ορμονών του θυρεοειδούς στον οργανισμό οδηγεί σε μια κατάσταση που είναι γνωστή σαν υποθυρεοειδισμός.Ο υποθυρεοειδισμός μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορα συμπτώματα, όπως κόπωση, αύξηση του σωματικού βάρους, δυσανεξία στο κρύο, πνευματική επιβράδυνση, μυϊκές κράμπες και άλλα σοβαρότερα όπως το μυξοιδηματικό κώμα. Ανεξάρτητα από την αιτία του υποθυρεοειδισμού, μπορεί να παρουσιαστούν τόσο νευρομυϊκές όσο και μυοσκελετικές εκδηλώσεις οποιαδήποτε στιγμή στην πορεία της νόσου. Σχετικά συμπτώματα παρατηρούνται στο 30- 80 % των ασθενών με υποθυρεοειδισμό. Σπάνια, η  μυοπάθεια μπορεί να είναι η μοναδική εκδήλωση του υποθυρεοειδισμού. Συνήθως οι ασθενείς που πάσχουν από υποθυρεοειδική μυοπάθεια παραπονιούνται για εγγύς συμμετρική μυική αδυναμία, μυικό πόνο (μυαλγίες), δυσκαμψία, μυικές κράμπες και αδυναμία μυικής εκγύμνασης. Κλινικά, τα τενόντια αντανακλαστικά επιβ