Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Καλαμάτα

: 24 αποτελέσματα
6ο χλμ. Καλαμάτας - Μεσσήνης, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου στη Drive μπορεί να καλύψει σε όλη την Ελλάδα ένα τεράστιο φάσμα αναγκών. Από ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης ή ένα μικρομεσαίο ευρύχωρο όχημα για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, μέχρι και ειδικές κατηγορίες πολυτελών οχημάτων, εκτός δρόμου ή πολυθέσιων minivan. Ο στόλος οχημάτων περιλαμβάνει πρακτικά, οικονομικά και σύγχρονης τεχνολογίας αυτοκίνητα, καθώς και οχήματα εκτός δρόμου, με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων αλλά και υβριδικά. - Παράλληλα, η Drive προσφέρει την υπηρεσία Transfer, ενοικίαση δηλαδή οχήματος με οδηγό, εξασφαλίζοντας έτσι ξέγνοιαστες μετακινήσεις και μεταφορές από και προς αεροδρόμιο, city tours, μεταφορά VIPs, γκρουπς κ.ά. - Για τους επαγγελματίες η Drive Α.Ε. προσφέρει υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης οχημάτων (operating leasing).

Λυκούργου 6-8, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων , Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Πολυτελείας
Η Avance Rent a Car περηφανεύεται για την ποιότητα των υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων που προσφέρει στους πελάτες της και γι' αυτόν τον λόγο κάναμε ακόμα ένα βήμα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών μας. Μέσα από τις σελίδες των εταιρικών πελατών μπορείτε να εστιάσετε σε άλλα θέματα εκτός από την ενοικίαση αυτοκινήτου για τις ανάγκες του επιχειρηματικού σας ταξιδιού. - Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προνομιακές τιμές και να έχετε κάνει την κράτησή σας σε δευτερόλεπτα. - Υπηρεσία παράδοσης κατόπιν ζήτησης για Λιμάνι και ξενοδοχεία.
Ακοβίτικα & Ηρώων Πολυτεχνείου, Καλαμάτα, 24150, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
BMW
Πωλήσεις καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων BMW. Πλήρης γκάμα από ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Εξουσιοδοτημένο service για τα αυτοκίνητα BMW. Και τώρα κοντά σας και με μια νέα δραστηριότητα, την ενοικίαση αυτοκινήτων.
Αριστομένους 107, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Εντός Κρατικού Αερολιμένα, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Λυκούργου 13 & Ύδρας, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Αριστομένους 107, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Διεθνής Αερολιμένας Καλαμάτας, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Νέδοντος 89, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Φαρών 202, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Εντός Κρατικού Αερολιμένα, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Λυκούργου 6-8, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
6ο χλμ Εθνικής Οδού Καλαμάτας - Μεσσήνης, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Εντός Κρατικού Αερολιμένα, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Παγώνη Χρυσάνθου 1, Καλαμάτα, 24133, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Η εταιρία ενοικίασης αυτοκίνητων CarAuto βρίσκεται στην μαγευτική Καλαμάτα. Είμαστε στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1977, με ποικίλα προϊόντα και υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες και προσδοκίες των πελατών μας παρέχοντας μία ευέλικτη εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς άγχος. Ο αυξανόμενος στόλος των αυτοκινήτων μας αποτελείται από μία ευρεία γκάμα οχημάτων σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρουμε υπηρεσίες μακροχρόνιας μίσθωσης και ενοικίασης αυτοκινήτων, δωρεάν παραλαβής των αυτοκινήτων από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας και ενοικίαση αυτοκινήτων με οδηγό, όχι μόνο στην Μεσσηνία αλλά και σε στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Ναυαρίνου 21, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ξενοφώντος 32, Καλαμάτα, 24131, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ακοβίτικα, Νέα Είσοδος, Καλαμάτα, 24150, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και αυτοκινήτων πολυτελείας.
6ο χλμ Καλαμάτας - Μεσσήνης, Πλησίον Κρατικού Αερολιμένα, Καλαμάτα, 24100, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, σε όλο τον νομό Μεσσηνίας, με δυνατότητα παράδοσης - παραλαβής του αυτοκινήτου, στον χώρο του αεροδρομίου.
Εντός Αερολιμένα Καλαμάτας, Καλαμάτα, 24134, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
       
 
Όταν η μετακίνηση σε 4 τροχούς «είναι … θέμα», υπάρχει λύση: η ενοικίαση αυτοκινήτου! Για ενοικιάσεις και leasing αυτοκινήτων κάθε τύπου (ΙΧ, 4x4, jeep, λιμουζίνες με οδηγό – σοφέρ, για μακροχρόνια μίσθωση ή για γάμο) σε Καλαμάτα, ο δρόμος σου σε έβγαλε στο καλύτερο σημείο. Η κατηγορία Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων είναι η κατηγορία σου! Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε Καλαμάτα είναι στο χέρι σου για να διαλέξεις το δικό σου. Καλοτάξιδο!
Η εταιρεία SAFEWAY rent  a car μας δίνει δέκα χρήσιμες συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση του καυσίμου …. Στην δύσκολη εποχή της κρίσης, όλοι μας αναζητούμε τρόπους για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις οικονομικές μας υποχρεώσεις . Στην προσπάθειά μας να μειώσουμε  το κόστος των οικονομικών μας δαπανών, σχεδιάζουμε πλέον με περισσότερη λεπτομέρεια τα οικονομικά μας. Είναι γεγονός, ότι μία από τις πιο απαιτητικές οικονομικές υποχρεώσεις μας είναι και το αυτοκίνητό μας για το λόγο αυτό δίνουμε πλέον μεγαλύτερη προσοχή ακόμα και στο κόστος της βενζίνης. Επειδή στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να υπολογίζουμε ακόμα και το κέρδος λίγων χιλιομέτρων από το ρεζερβουάρ, διάβασε τις δέκα χρήσιμες συμβουλές  για εξοικονόμηση καυσίμου που μας έδωσε η εταιρεία SAFEWAY rent a car… Έξυπνοι τρόποι για την εξοικονόμηση της βενζίνης: 1)    Οδήγησε με σταθερή ταχύτητα μεταξύ 50-70 χλμ/ώρα! Θυμήσου πως η πολύ χαμηλή ταχύτητα αλλά ιδιαίτερα η πιο αυξημένη ταχύτητα, αυξά
Θέλεις να ενοικιάσεις αυτοκίνητο; Μάθε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις αλλά και χρήσιμες συμβουλές, από την εταιρεία ARENA car rental που δραστηριοποιείται στον τομέα ενοικίασης αυτοκινήτου, εδώ και 30 χρόνια... Ποιο είναι το όριο ηλικίας για την ενοικίαση αυτοκινήτου; Για την ενοικίαση αυτοκινήτου, η πρώτη βασική προϋπόθεση είναι η ηλικία του οδηγού! Ο οδηγός είναι απαραίτητο να έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και να κατέχει το δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον 12 μήνες. Ποια είναι η διάρκεια της ενοικίασης αυτοκινήτου; Η ενοικίαση αυτοκινήτου για μία ημέρα, ισούται με 24 ώρες και η καθυστέρηση στην επιστροφή του αυτοκινήτου, περιλαμβάνει και επιπλέον χρέωση. Τι πρέπει να γνωρίζει ο πελάτης για την ασφάλεια του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου; Ο πελάτης είναι απαραίτητο να γνωρίζει τις καλύψεις που του προσφέρει η ασφάλεια. Είναι αναγκαίο να έχει ενημερωθεί τι ακριβώς πρέπει να κάνει σε περίπτωση που συμβεί κάποιο απρόοπτο γεγονός κατά την διάρκεια της ενοικίασης του αυτοκι