Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γεωπόνοι Ζαγοροχώρια

: 15 αποτελέσματα
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για "Γεωπόνοι" σε "Ζαγοροχώρια". Εμφανίζονται αποτελέσματα για "Γεωπόνοι" σε όλο το νομό .
Γεωπόνος
Αβάντων 6, Ιστιαία, 34200, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Γεωπονικό κατάστημα, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, αρδευτικά, διαμόρφωση, συντήρηση κήπων, χημικές αναλύσεις.
Γεωπόνος
Οδυσσέως 7, Κάρυστος, 34001, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Επαρχιακή Οδός Αλιβερίου - Τραχηλίου, Αλιβέρι, 34500, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Υπηρεσίες: ασφαλής χρήση και εφαρμογή φυτοπροστατευτικών προϊόντων Εφαρμογή προγραμμάτων λίπανσης. Εγκατάσταση οπωρώνα, λαχανόκηπου, βοτανόκηπου. Εφαρμογή βιολογικής γεωργίας. Εφαρμογή και εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου. Εφαρμογή απολυμάνσεων, απεντομώσεων, μυοκτονιών. Προϊόντα: γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, σπόροι, αρδευτικά, εργαλεία, σπορόφυτα και εμβολιασμένα φυτά, καρποφόρα δέντρα, εσπεριδοειδή, ελιές, αμπέλι, καλλωπιστικά. Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00πμ έως 20:30μμ, Σάββατο 08:00π.μ. έως 16:00μμ Κυριακή 09:00πμ έως 13:00μ.
Γεωπονικό Κατάστημα
Αγίου Ιωάννη Ρώσσου 41, Βασιλικό, 34002, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Φυτώριο, γεωργικά είδη και προϊόντα.
Γεωπόνος
1ο χλμ Εθνικής Οδού Ψαχνών - Χαλκίδας, Ψαχνά, 34400, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Γεωργικά και κτηνιατρικά φάρμακα, σπόροι, λιπάσματα, αρδευτικά, μηχανήματα και εργαλεία, φυτώριο καρποφόρων δέντρων, αμπέλου, σπορόφυτων και καλωπιστικών, κατασκευές κήπων.
Γεωπόνος
Ταμυνέων 49, Αλιβέρι, 34500, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Λιπάσματα, φυτοφάρμακα, αρδευτικά, δέντρα, άνθη, αρωματικά φυτά ,κηπευτικά, πολλαπλαστικό, υλικό.
Γεωπόνος
Χρυσανθέμων 11, Έξω Παναγίτσα, 34150, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Γεωπόνος
Αμάρυνθος, Αμάρυνθος, 34006, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Γεωπόνος
Παλαιά Χώρα, Κάρυστος, 34001, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Γεωπόνος
Δάφνη Κεχριών, Λίμνη, 34005, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Γεωπόνος
Κονίστρες, Κονίστρες, 34003, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Γεωργικά Εφόδια
Τριάδα, Ψαχνά, 34400, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
Ιστιαία, Ιστιαία, 34200, ΕΥΒΟΙΑΣ
Περιφερειακές Ενότητες
Γεωπόνος
5ο χλμ Χαλκίδας - Νέας Αρτάκης, Έξω Παναγίτσα, 34150, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Γεωπόνος
Βασιλικό, Βασιλικό, 34002, ΕΥΒΟΙΑΣ
Γεωπόνοι
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
Στην ενότητα Γεωπόνοι μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Γεωπόνοι σε Ζαγοροχώρια. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Το λίπασμα θεωρείται ως η τροφή της τροφής μας. Για να απολάβουμε υψηλές και ποιοτικές παραγωγές ελαιοκάρπου, θα πρέπει να προμηθεύσουμε τα δένδρα με όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Προτού προβούμε στην αγορά και εφαρμογή κάποιου λιπάσματος, καλό θα είναι να λάβουμε υπόψη διάφορες παραμέτρους: 1) τα στοιχεία της ανάλυσης χώματος ή φυλλοδιαγνωστικής 2) το ιστορικό λιπάνσεων των τελευταίων δύο ετών και 3) αν η χρονιά που αναμένουμε είναι παραγωγική ή όχι. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες θα μας βοηθήσουν στην επιλογή του κατάλληλου λιπάσματος (όχι απαραίτητα και πιο ακριβού) για τα δένδρα μας. Η βασική λίπανση πραγματοποιείται συνήθως τον Δεκέμβριο (ξερικοί ελαιώνες) έως τον Φεβρουάριο (ποτιστικοί ελαιώνες) και η επιφανειακή λίπανση τον Μάρτιο έως τον Μάιο. Στον προγραμματισμό της λίπανσης πρέπει να έχουμε στα υπόψη πως τα ελαιόδεντρα έχουν υψηλές απαιτήσεις σε Άζωτο, Κάλιο και Βόριο. Επίσης, σε αλκαλικά εδάφη επιβάλλεται το Κάλιο να μην είναι χλωριούχο αλλά θειικό. Ενδεικτικοί
Όσο καλά και αν νομίζουμε πως γνωρίζουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε ώστε να διατηρούμε εύρωστα τα φυτά εσωτερικού χώρου, πάντα ανακαλύπτουμε κάτι ακόμα. Σήμερα θα ξεδιπλώσουμε τις γνώσεις μας με σκοπό να σας βοηθήσουμε λίγο ακόμα….Ένα λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι, σχετίζεται με τη συχνότητα ποτίσματος, μπορεί να είναι πιο εύκολο να τα ποτίζουμε όλα με μιας, στην πραγματικότητα όμως δεν έχουν όλα τα φυτά ίδιες ανάγκες σε νερό. Έτσι υπάρχουν φυτά που θα είναι υπερβολικά ποτισμένα, και τα συνεχή ποτίσματα θα έχουν σαν αποτέλεσμα το σάπισμα των ριζών.Κάτι το οποίο δεν είναι ακριβώς στο χέρι μας να το ελέγχουμε έγκαιρα είναι η μεγάλη περιεκτικότητα αλάτων και χλωρίου στο νερό της περιοχής μας. Για να αποφύγετε αυτή την ταλαιπωρία αν γνωρίζετε πως το νερό σας είναι πλούσιο σε χλώριο και άλατα δεν έχετε παρά να γεμίζετε ένα δοχείο με νερό από το προηγούμενο βράδυ έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της νύχτας να εξατμιστούν τα βλαβερά χημικά.Το ότι τα φυτά αυτής της κατηγορίας προορίζονται για εσ
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Γεωπόνοι