Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γιατροί ΕΟΠΥΥ Θήρα

: 3 αποτελέσματα
Ειδικός Καρδιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Φηρά, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Καρδιολόγοι
Υπερηχογραφήματα, triplex καρδιάς, test κοπώσεως, holter καρδιακού ρυθμού, εκτίμηση καρδιαγγειακού κινδύνου, υγιεινοδιαιτητικές θεραπευτικές παρεμβάσεις.
Ιατρός Γενικής Ιατρικής - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Φηρά, Θήρα - Κεντρική Πλατεία, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Μεσαριά, Θήρα, 84700, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Πνευμονολόγοι - Φυματιολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
 
 
 
 
Ποιοι γιατροί είναι συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ); Στην ενότητα Γιατροί ΕΟΠΥΥ θα βρεις γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ σε Θήρα ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Δες την ενημερωμένη λίστα των συμβεβλημένων ιατρών ΕΟΠΥΥ σε Θήρα.
Με τον όρο αλλεργία εννοείται η παθολογική κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αντιδρά απέναντι σε κατά τα άλλα αβλαβείς περιβαλλοντικές ουσίες, που ονομάζονται αλλεργιογόνα. Πιο ειδικά, η αλλεργία είναι αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού μας, στην οποία κύριοι πρωταγωνιστές είναι ειδικά κύτταρα του αίματος (βασεόφιλα και μαστοκύτταρα) και ένας ειδικός τύπος αντισώματος (η ανοσοσφαιρίνη Ε). Ως αλλεργιογόνα μπορούν να δράσουν ορισμένες τροφές όπως τα αυγά, τα ψάρια, τα θαλασσινά ή οι φράουλες, φάρμακα όπως η πενικιλίνη, οι αντιοροί (πχ αντιτετανικός ορός) σκιαγραφικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην ακτινολογία, καλλυντικά, χρώματα, η γύρη διαφόρων φυτών, φτερά και τρίχες διαφόρων ζώων, η σκόνη κ.α. Τα αλλεργιογόνα φτάνουν στον οργανισμό μέσω της αναπνοής, μέσω επαφής με το δέρμα ή ακόμη με την λήψη τροφής ή και με νυγμούς- τσιμπήματα . Κατά κανόνα προκαλείται μια ταχεία φλεγμονώδη αντίδραση που θα οδηγήσει σε φτάρνισμα, ερυθρότητα, φαγούρα κλπ. Η αλλεργική κνίδωση και το