Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Γενικοί Ιατροί Κοζάνης

: 4 αποτελέσματα
Ιατρός Γενικής Ιατρικής
25ης Μαρτίου 115, Εντός Ιατρικού Πτολεμαΐδος, Πτολεμαίδα, 50200, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Πιστοποιημένη με ΕΟΠΥΥ στη συνταγογράφηση όλων των κατηγοριών φαρμάκων και διαγνωστικών εξετάσεων. Ωράριο λειτουργίας ιατρείου: Δευτέρα Τρίτη και Παρασκευή 08:30 - 13:30 και 17:30 - 20:30. Τετάρτη και Πέμπτη 8:30 - 14:00. Επισκέψεις κατ' οίκον.
Γενικός Ιατρός
Περδίκκας, Πτολεμαίδα, 50200, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Συνταγογράφηση όλων των κατηγοριών φαρμάκων και διαγνωστικών εξετάσεων. Επισκέψεις κατ' οίκον. Κάθε μέρα από 09:00 π.μ - 13:00 μ.μ και 18:00 μ.μ - 21:00 μ.μ. Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση και παραπεμπτικά για εξετάσεις.
Γενικός Ιατρός
Περδίκα 13, Πτολεμαίδα, 50200, ΚΟΖΑΝΗΣ
Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Ιατρός Γενικής Ιατρικής
Κοζάνης 26, Γιάννουλη, 41500, ΛΑΡΙΣΑΣ
Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Στην ενότητα Ιατροί Γενικής Ιατρικής θα βρεις γιατρούς γενικής ιατρικής, οικογενειακούς γιατρούς σε Κοζάνης.
Με τον όρο αλλεργία εννοείται η παθολογική κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αντιδρά απέναντι σε κατά τα άλλα αβλαβείς περιβαλλοντικές ουσίες, που ονομάζονται αλλεργιογόνα. Πιο ειδικά, η αλλεργία είναι αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού μας, στην οποία κύριοι πρωταγωνιστές είναι ειδικά κύτταρα του αίματος (βασεόφιλα και μαστοκύτταρα) και ένας ειδικός τύπος αντισώματος (η ανοσοσφαιρίνη Ε). Ως αλλεργιογόνα μπορούν να δράσουν ορισμένες τροφές όπως τα αυγά, τα ψάρια, τα θαλασσινά ή οι φράουλες, φάρμακα όπως η πενικιλίνη, οι αντιοροί (πχ αντιτετανικός ορός) σκιαγραφικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην ακτινολογία, καλλυντικά, χρώματα, η γύρη διαφόρων φυτών, φτερά και τρίχες διαφόρων ζώων, η σκόνη κ.α. Τα αλλεργιογόνα φτάνουν στον οργανισμό μέσω της αναπνοής, μέσω επαφής με το δέρμα ή ακόμη με την λήψη τροφής ή και με νυγμούς- τσιμπήματα . Κατά κανόνα προκαλείται μια ταχεία φλεγμονώδη αντίδραση που θα οδηγήσει σε φτάρνισμα, ερυθρότητα, φαγούρα κλπ. Η αλλεργική κνίδωση και το