Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καρδιολόγοι Μύκονος

: 1 αποτέλεσμα
Καρδιολόγος
Περιφερειακός Ορνού, Εντός Sea Medical Heath Clinic, Μύκονος - Αγγελικά, 84600, ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Καρδιολόγοι
Το Καρδιολογικό Τμήμα της πολυκλινικής SEA Medical Health Clinic και το εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της, με διακεκριμένη επιστημονική και επαγγελματική εμπειρία, εξασφαλίζει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στους ασθενείς της. Παρεχόμενες Ιατρικές Υπηρεσίες Έλεγχος αρτηριακής υπέρτασης. Έλεγχος καρδιακών αρρυθμιών. Έλεγχος δυσλιπιδαιμιών. Τμήμα Καρδιολογικών Υπερήχων ( όλες οι τρέχουσες τεχνικές ). 24-48ωρη καταγραφή αρρυθμιών ( Holter ρυθμού ). 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης ( Holter A.Π. ) Test κοπώσεως, Check-up plus - Καρδιολογικό, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς. Πιστοποιημένος με ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
 
 
Καρδιολόγοι, καρδιολογικά ιατρεία, κέντρα καρδιολογίας σε Μύκονος είναι στη διαθεσή σου. Στην κατηγορία Καρδιολόγοι βρίσκεις τον καρδιολόγο, τους καρδιολόγους ή καρδιολογικό ιατρείο σε Μύκονος για υπέρταση, υπόταση, καρδιογράφημα, check up (τσεκ απ), holter πίεσης, triplex, τεστ κοπώσεως, by pass και κάθε είδους καρδιολογικά προβλήματα ή πίεση.
Θέλεις να ενημερωθείς έγκυρα και εμπεριστατωμένα για την καρδιακή ανεπάρκεια; Ο καρδιολόγος κ. Δημήτριος Σκαφίδας μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες μας βοηθούν να αποκτήσουμε τη γνώση για να προφυλάξουμε την υγεία μας.... Τα κύτταρα του οργανισμού μας για να επιτελέσουν τις λειτουργίες τους και να μείνουν ζωντανά χρειάζονται α) συνεχή παροχή με οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες και β) αποβολή των άχρηστων ουσιών που τα ίδια παράγουν. Αυτή η λειτουργία διενεργείται από το αίμα. Προϋπόθεση για την καλή κυκλοφορία του αίματος είναι η σωστή λειτουργία της καρδιάς. Η  καρδιακή ανεπάρκεια αποτελεί ένα σύνδρομο στο οποίο ο καρδιακός μυς αδυνατεί να εξωθεί επαρκή ποσότητα αίματος προς τα κύτταρα για να ικανοποιήσουν τις μεταβολικές τους ανάγκες ή επιτυγχάνει οριακά αυτό το στόχο, με αντίτιμο τη λειτουργία της καρδιάς στα ανώτερα όριά της. Πόσο συχνή είναι; Στο γενικό πληθυσμό, εμφανίζονται 5 νέοι ασθενείς το χρόνο για κάθε 1000 άτομα, ενώ στις μεγάλες ηλικίες, ο παραπάνω αριθμός τετραπλα
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Καρδιολόγοι Κυκλάδων Καρδιολόγοι