Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Καθαρισμός Χαλιών - Ταπητοκαθαριστήρια Κέρκυρα

: 6 αποτελέσματα
Καστανιά, Καστελλάνοι Μέσης, 49084, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Τάπητων

Το ταπητοκαθαριστήριο Α. Σαγιαδινός Ε.Ε. αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαδικασία καθαρισμού του χαλιού ή της μοκέτας σας. Το εξειδικευμένο συνεργείο της επιχείρησης προσφέρει δωρεάν παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε απολύτως τίποτα. Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του χαλιού σας, εμείς επιλέγουμε τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο για να απομακρύνουμε τους λεκέδες και να το επαναφέρουμε στην αρχική του όψη, σαν να είναι ολοκαίνουργο. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε χώρο φύλαξης, το ταπητοκαθαριστήριο προσφέρει και υπηρεσίες φύλαξης, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. - Συνεργαζόμαστε με μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των χαλιών σας. - Προσφέρουμε:

  • Βιολογικό καθαρισμό χαλιού - μοκέτας - τάπητα. -
  • Στεγνό ή υγρό καθάρισμα. -
  • Αναζωογόνηση χρωμάτων πέλους. -
  • 100% απολύμανση. -
  • Κολλάρισμα και συσκευασία χαλιού. -
  • Επισκευή & διόρθωση σε τυχόν φθορές.
Δουκάδες, Σκριπερό, 49083, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Τάπητων , Καθαρισμός Στρωμάτων
Η Bioclean Corfu είναι ένα υπερσύγχρονο και πρότυπο ταπητοκαθαριστήριο στην Κέρκυρα το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού με τις νέες βραβευμένες Τεχνολογίες Microsplitting (καθαριστικά νέας τεχνολογίας μικροδιάσπασης χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια κ.ά.) και Allerg-STOP (αντιαλλεργική προστασία) μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας. Η Bioclean Corfu προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού με αντιαλλεργική προστασία σε στρώματα, χαλιά, τάπητες, σαλόνια και ταπετσαρίες επίπλων, σκαφών, σαλονιών αυτοκινήτων σε ιδιώτες και επαγγελματίες όπως ξενοδοχεία, ιατρεία, δημόσιους χώρους, ιδιωτικές κλινικές, παιδικούς σταθμούς κ.ά.
Αλκινόου 94, Κέρκυρα, 49132, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Τάπητων
Ταπητοκαθαριστήριο
Περουλάκη Σπύρου 8, Ποταμός - Κορωνός, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Τάπητων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ταπητοκαθαριστήριο
Κέρκυρα, Κέρκυρα - Δανίλια, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Τάπητων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Ταπητοκαθαριστήριο
Κέρκυρα, Κέρκυρα - Τρίκλινο, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Τάπητων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
O καθαρισμός και η σωστή φύλαξη των χαλιών είναι χρονοβόρα διαδικασία. Για το λόγο αυτό μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο ταπητοκαθαριστήριο σε Κέρκυρα από την κατηγορία Καθαρισμός Φύλαξη Χαλιών Μοκετών Τάπητων. Έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες ειδικούς στον καθαρισμό, τη φύλαξη και την επιδιόρθωση χαλιών, μοκετών και ταπήτων. Χειροποίητο χαλί, μηχανοποίητο, φθαρμένο ή με ευαίσθητα κρόσια και ρέλια; Διάλεξε το ταπητοκαθαριστήριο ή τον επαγγελματία καθαρισμού που ψάχνεις σε Κέρκυρα.
Η εταιρεία CARPETASOS, που ειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων μας ενημερώνει πόσο σημαντική είναι η απομάκρυνση των ακάρεων από το υπνόστρωμα μας… Ο ύπνος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του ανθρώπου, γιατί  συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της σωστής και ισορροπημένης πνευματικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου, είναι μία από τις βασικές  οικιακές εργασίες, που δεν πρέπει να αμελείς,  γιατί συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της υγείας σου! Αν λοιπόν ταλαιπωρείσαι -εσύ ή τα μέλη της οικογένειας σου - από χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες, ή αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο το αίσθημα της κόπωσης ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου, τότε κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου  από τα ακάρεα… Τα ακάρεα, είναι οι αόρατοι αλλά βλαβεροί μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα στρώματα των κρεβατιών, από την ύπαρξη της οι
Μάθε τα πάντα για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου, του σαλονιού και των χαλιών από την εταιρεία καθαρισμού χώρων Αφοί Κατσαρίδη… Το σπίτι σου  είναι το προσωπικό σου καταφύγιο, στο οποίο περνάς τις πιο  ξέγνοιαστες και χαλαρές ώρες της ημέρας και σίγουρα  θέλεις να το διατηρείς καθαρό, όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά προπάντων και για λόγους υγείας.   Δυστυχώς οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για τον πλήρη καθαρισμό  του σπιτιού  σου. Το αποτέλεσμα είναι  να παραμελείς να ασχοληθείς λεπτομερώς με οικιακές εργασίες, που είναι όμως αρκετά σημαντικές, όπως  ο  καθαρισμός του στρώματος ύπνου, του σαλονιού αλλά και των χαλιών.  Υπάρχουν έξυπνες, γρήγορες, εύκολες και προπάντων εξαιρετικά οικονομικές λύσεις, που μπορούν να σε γλιτώσουν από χρόνο και χρήμα και να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό στο στρώμα, το σαλόνι  ή και τα χαλιά σου! Μάθε όμως περισσότερα… Ποιος είναι όμως ο βασικός λόγος για τον ο