Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συνεργεία Καθαρισμού Χώρων Κέρκυρα

: 7 αποτελέσματα
Δουκάδες, Σκριπερό, 49083, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός - Φύλαξη Χαλιών - Μοκετών - Τάπητων , Καθαρισμός Στρωμάτων
Η Bioclean Corfu είναι ένα υπερσύγχρονο και πρότυπο ταπητοκαθαριστήριο στην Κέρκυρα το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού με τις νέες βραβευμένες Τεχνολογίες Microsplitting (καθαριστικά νέας τεχνολογίας μικροδιάσπασης χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια κ.ά.) και Allerg-STOP (αντιαλλεργική προστασία) μέσω των εξειδικευμένων υπηρεσιών μας. Η Bioclean Corfu προσφέρει πιστοποιημένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού με αντιαλλεργική προστασία σε στρώματα, χαλιά, τάπητες, σαλόνια και ταπετσαρίες επίπλων, σκαφών, σαλονιών αυτοκινήτων σε ιδιώτες και επαγγελματίες όπως ξενοδοχεία, ιατρεία, δημόσιους χώρους, ιδιωτικές κλινικές, παιδικούς σταθμούς κ.ά.
Ναυσικάς 15, Κέρκυρα - Κανόνι, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός Χώρων
Αναλαμβάνουμε καθαρισμό σπιτιών, γραφείων, καταστημάτων. Επίσης, πλύσιμο, σιδέρωμα ρούχων, πλύσιμο χαλιών και καθαρισμό και διαμόρφωση κήπου.
2ο χλμ Εθνικής Οδού Πέλεκα, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός Χώρων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Φιλελλήνων 19, Κέρκυρα, 49131, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός Χώρων
Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων. Καθαρισμοί σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλλες και ξενοδοχεία. Καθαρισμοί κατοικιών. Καθαρισμός υαλοπινάκων. Καθαρισμός υπαίθριων χώρων.
Κάτω Κορακιανά, Σκριπερό, 49083, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός Χώρων
Εταιρία Καθαρισμού Κτιρίων Επαγγελματικών και Οικιακών Χώρων
Κέρκυρα, Κέρκυρα - Τρικλινο, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός Χώρων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Αφρα 1, Κέρκυρα, 49100, ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Καθαρισμός Χώρων
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Καθαρισμός Χώρων θα βρεις πληροφορίες για συνεργεία καθαρισμού σε Κέρκυρα. Τα πάντα για την καθαριότητα στην κατηγορία Καθαρισμός Χώρων.
Η εταιρεία CARPETASOS, που ειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων μας ενημερώνει πόσο σημαντική είναι η απομάκρυνση των ακάρεων από το υπνόστρωμα μας… Ο ύπνος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του ανθρώπου, γιατί  συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της σωστής και ισορροπημένης πνευματικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου, είναι μία από τις βασικές  οικιακές εργασίες, που δεν πρέπει να αμελείς,  γιατί συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της υγείας σου! Αν λοιπόν ταλαιπωρείσαι -εσύ ή τα μέλη της οικογένειας σου - από χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες, ή αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο το αίσθημα της κόπωσης ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου, τότε κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου  από τα ακάρεα… Τα ακάρεα, είναι οι αόρατοι αλλά βλαβεροί μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα στρώματα των κρεβατιών, από την ύπαρξη της οι
Μάθε τα πάντα για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου, του σαλονιού και των χαλιών από την εταιρεία καθαρισμού χώρων Αφοί Κατσαρίδη… Το σπίτι σου  είναι το προσωπικό σου καταφύγιο, στο οποίο περνάς τις πιο  ξέγνοιαστες και χαλαρές ώρες της ημέρας και σίγουρα  θέλεις να το διατηρείς καθαρό, όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά προπάντων και για λόγους υγείας.   Δυστυχώς οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για τον πλήρη καθαρισμό  του σπιτιού  σου. Το αποτέλεσμα είναι  να παραμελείς να ασχοληθείς λεπτομερώς με οικιακές εργασίες, που είναι όμως αρκετά σημαντικές, όπως  ο  καθαρισμός του στρώματος ύπνου, του σαλονιού αλλά και των χαλιών.  Υπάρχουν έξυπνες, γρήγορες, εύκολες και προπάντων εξαιρετικά οικονομικές λύσεις, που μπορούν να σε γλιτώσουν από χρόνο και χρήμα και να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό στο στρώμα, το σαλόνι  ή και τα χαλιά σου! Μάθε όμως περισσότερα… Ποιος είναι όμως ο βασικός λόγος για τον ο