Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Συνεργεία Καθαρισμού Χώρων Χανιά

: 8 αποτελέσματα
Άγιος Σύλλας, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Καθαρισμός Χώρων

Το συνεργείο καθαρισμού Ηρακλείου Cosaclean διαθέτει καλά εκπαιδευμένο προσωπικό και άρτια οργανωμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, δίνοντας τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της ξεχωριστή καθαριότητα. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις. - Υπηρεσίες Επαγγελματικού Καθαρισμού: - Γραφείων, Καταστημάτων, Βιτρινών - Κτηρίων, Επαγγελματικών Χώρων, Σχολείων - Φροντιστηρίων, Τραπεζών, Δημόσιων Υπηρεσιών - Νοσοκομείων, Ξενοδοχειακών Μονάδων - Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων - Αρχικοί Καθαρισμοί Διαμερισμάτων - Τακτικοί Καθαρισμοί Διαμερισμάτων - Καθαρισμοί προσόψεων Κτηρίων, Καταστημάτων - Καθαρισμοί παντός μεγέθους Υαλοπινάκων (Τζαμαριών) - Καθαρισμοί Δαπέδων: - Βιομηχανικών, Πλαστικών, Μαρμάρινων Δαπέδων - Κρυσταλλοποιήσεις - Ειδικοί Καθαρισμοί: - Χαλιά, Μοκέτες - Σαλόνια - Ταπετσαρίες Τοίχου (στον χώρο σας) - Στρωμάτων, Εξολόθρευση ακάρεων - Καθαρισμός Τεντών, Φωτοβολταϊκών, Κήπων - Καθαρισμοί Σκαφών Αναψυχής. - Διαθέτουμε το 5% των κερδών μας στο Χαμόγελο του παιδιού! - ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Σφακίων 2, 4ος όροφος, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Διαχείριση Κτιρίων , Καθαρισμός Χώρων , Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις

Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η επαγγελματική διαχείριση πολυκατοικιών και γενικότερα κτηρίων. Επειδή κάθε κτήριο έχει διαφορετικές ανάγκες, σας παραθέτουμε εν συντομία τα κυριότερα πακέτα μας:

  • απλή έκδοση των κοινόχρηστων δαπανών του κτηρίου σας με τον πλέον σύγχρονο τρόπο -
  • έκδοση των κοινόχρηστων δαπανών και διαχείριση του κτηρίου παρέχοντας εξειδικευμένους τεχνίτες για κάθε εργασία (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κ.λπ.) -
  • έκδοση των κοινόχρηστων δαπανών-διαχείριση του κτηρίου και καθαρισμός των χώρων σας. Με το έμπειρο συνεργείο καθαρισμού μας και χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα απορρυπαντικά καθαριότητας, σας εξασφαλίζουμε την υγιεινή που επιθυμείτε.

Εκτός από τη διαχείριση και τους καθαρισμούς κτηρίων, αναλαμβάνουμε την αφισοκόλληση καθώς και τη διανομή των διαφημιστικών σας εντύπων, με τον τρόπο που εσείς επιλέγετε. Η διανομή μας γίνεται πάντα με ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, φροντίζοντας να ενημερώνουμε τον πελάτη μας για την εξέλιξη της διανομής ανά πάσα στιγμή. - Στόχος μας; … Να παρέχουμε άριστη σχέση ποιότητας και χαμηλών τιμών ώστε οι πελάτες μας να μένουν πάντα ικανοποιημένοι.

Γενικοί Καθαρισμοί Κτιρίων - Πολυκατοικιών
Σκαλίδη 61, Χανιά, 73136, ΧΑΝΙΩΝ
Καθαρισμός Χώρων
Συνεργείο Καθαρισμού
Καλαφάτη 22, Χανιά - Άγιος Λουκάς, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Καθαρισμός Χώρων
Κορνάρου Βιτσέντζου 6, Χανιά, 73135, ΧΑΝΙΩΝ
Καθαρισμός Χώρων
Αγίου Φανουρίου 2, Χανιά, 73100, ΧΑΝΙΩΝ
Καθαρισμός Χώρων
Τζανακάκη 36, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Καθαρισμός Χώρων
Παπαναστασίου 95Α, Χανιά, 73134, ΧΑΝΙΩΝ
Καθαρισμός Χώρων
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Καθαρισμός Χώρων θα βρεις πληροφορίες για συνεργεία καθαρισμού σε Χανιά. Τα πάντα για την καθαριότητα στην κατηγορία Καθαρισμός Χώρων.
Η εταιρεία CARPETASOS, που ειδικεύεται στον καθαρισμό σαλονιών, μοκετών και στρωμάτων μας ενημερώνει πόσο σημαντική είναι η απομάκρυνση των ακάρεων από το υπνόστρωμα μας… Ο ύπνος αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές καθημερινές λειτουργίες του ανθρώπου, γιατί  συμβάλει καθοριστικά στην διατήρηση της σωστής και ισορροπημένης πνευματικής αλλά και σωματικής υγείας. Ο καθαρισμός του στρώματος ύπνου, είναι μία από τις βασικές  οικιακές εργασίες, που δεν πρέπει να αμελείς,  γιατί συμβάλει σημαντικά στην διατήρηση αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και της υγείας σου! Αν λοιπόν ταλαιπωρείσαι -εσύ ή τα μέλη της οικογένειας σου - από χρόνιες ή εποχιακές αλλεργίες, ή αν τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονο το αίσθημα της κόπωσης ακόμα και μετά από αρκετές ώρες ύπνου, τότε κρίνεται απαραίτητο να μεριμνήσεις για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου  από τα ακάρεα… Τα ακάρεα, είναι οι αόρατοι αλλά βλαβεροί μικροοργανισμοί που αναπτύσσονται στα στρώματα των κρεβατιών, από την ύπαρξη της οι
Μάθε τα πάντα για τον καθαρισμό του στρώματος ύπνου, του σαλονιού και των χαλιών από την εταιρεία καθαρισμού χώρων Αφοί Κατσαρίδη… Το σπίτι σου  είναι το προσωπικό σου καταφύγιο, στο οποίο περνάς τις πιο  ξέγνοιαστες και χαλαρές ώρες της ημέρας και σίγουρα  θέλεις να το διατηρείς καθαρό, όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλά προπάντων και για λόγους υγείας.   Δυστυχώς οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπουν να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για τον πλήρη καθαρισμό  του σπιτιού  σου. Το αποτέλεσμα είναι  να παραμελείς να ασχοληθείς λεπτομερώς με οικιακές εργασίες, που είναι όμως αρκετά σημαντικές, όπως  ο  καθαρισμός του στρώματος ύπνου, του σαλονιού αλλά και των χαλιών.  Υπάρχουν έξυπνες, γρήγορες, εύκολες και προπάντων εξαιρετικά οικονομικές λύσεις, που μπορούν να σε γλιτώσουν από χρόνο και χρήμα και να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό στο στρώμα, το σαλόνι  ή και τα χαλιά σου! Μάθε όμως περισσότερα… Ποιος είναι όμως ο βασικός λόγος για τον ο