Φίλτρα
Σύμβαση με
Εξειδίκευση
Υπηρεσίες
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Λογοθεραπευτές Ζαγοροχώρια

: 22 αποτελέσματα
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για "Λογοπεδικοί Λογοθεραπευτές" σε "Ζαγοροχώρια". Εμφανίζονται αποτελέσματα για "Λογοπεδικοί Λογοθεραπευτές" σε όλο το νομό .
Κωτσοπούλου 22, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Παιδοψυχίατροι , Ψυχολόγοι , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Λογοθεραπεία-Εργοθεραπεία-Ψυχοθεραπεία-Ψυχοκινητική αγωγή- Μαθησιακές Δυσκολίες–Σχολική Ετοιμότητα-Επαγγελματικός Προσανατολισμός. - Στο κέντρο μας παρέχονται υπηρεσίες που αφορούν το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα και όλη την οικογένεια. Η διεπιστημονική μας ομάδα πλαισιώνεται από ψυχολόγο, οικογενειακό θεραπευτή, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπευτή, εργοθεραπευτή και ειδικό παιδαγωγό. Στόχος μας είναι η έγκαιρη διάγνωση, η αποκατάσταση κάθε προβλήματος που απασχολεί την οικογένεια αλλά και κάθε ένα άτομο ξεχωριστά. Αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση και αποκατάσταση των ακόλουθων ομάδων: Διαταραχές άρθρωσης, Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμός, Καθυστέρηση Λόγου, Διαταραχή ροής ομιλίας-Τραυλισμός, Νευρολογικές Διαταραχές, Ψυχοκινητική Καθυστέρηση, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής–Υπερκινητικότητα, Νοητική Υστέρηση, Σύνδρομα, Βαρηκοΐα-Κώφωση, Μαθησιακές Δυσκολίες, Φοβίες, Προβλήματα Συμπεριφοράς, Συμβουλευτική Γονέων, Θεραπεία Οικογένειας-Ζευγαριού, Ατομική-Ομαδική Ψυχοθεραπεία. Συνεργαζόμαστε άμεσα με εκπαιδευτικούς, αναπτυξιολόγους, παιδονευρολόγους και επαγγελματίες συναφών ειδικοτήτων.

Δεκτά όλα τα ταμεία.

Αγγελή Γοβιού 19, 2ος όροφος, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Παιδοψυχίατροι , Ψυχολόγοι , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές
Το τμήμα Λογοθεραπείας αναλαμβάνει την αποκατάσταση και διάγνωση Διαταραχών Λόγου και Ροής της Ρμιλίας (Τραυλισμός, ταχυλαλία), Προβλημάτων Αρθρωσης, Βαρυκοϊας και Κώφωσης, καθώς και Διαταραχών Σίτισης και Κατάποσης. - Το τμήμα Εργοθεραπείας αναλαμβάνει την αποκατάσταση και διάγνωση Διαταραχών Αισθητηριακής Ολοκλήρωσης και Κινητικών Δεξιοτήτων και συμβάλει στην Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Αυτοεξυπηρέτησης. - Το τμήμα Ειδικής Αγωγής αναλαμβάνει την αντιμετώπιση και διάγνωση Μαθησιακών Δυσκολιών – Δυσλεξίας, Διαταραχής Ελειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) και Προβλημάτων Νοητικής Ανάπτυξης. - Το τμήμα Παιδοψυχιατρικής – Ψυχοθεραπείας παρέχει Κλινική Αξιολόγηση, διάγνωση καθώς και παροχή θεραπευτικής παρέμβασης σε περιπτώσεις, Διάχυτης Αναπτυξιακής Διαταραχής (Αυτισμός, Asperger), Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ), Διαταραχές Διάθεσης και Συναισθηματικές Διαταραχές, Διαταραχές Απέκκρισης (ενούρηση, εγκόπριση), Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής (Ανορεξία, Βουλημία, Παχυσαρκία), Δυσκολίες στις Διαπροσωπικές Σχέσεις. - Επιπλέον, πραγματοποιείται μέσω συμβουλευτικής η ψυχοεκπαίδευση των γονέων για την αντιμετώπιση των δυσκολιών των παιδιών τους, με στόχο την ενεργό συμμετοχή τους στη θεραπευτική διαδικασία.
Κορίνης & Χρυσανθέμων 2, Σχηματάρι, 32009, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Παιδοψυχίατροι , Ψυχολόγοι , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Στο κέντρο μας χρησιμοποιούμε τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και εργαλεία για τον εντοπισμό, την αξιολόγηση και την αποκατάσταση όλων των διαταραχών ομιλίας, φωνής και λόγου. Με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε ατόμου, δημιουργεί ένα ειδικό, εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, με τη χρήση των ενδεδειγμένων κάθε φορά μέσων. Η πορεία της αποκατάστασης με την εφαρμογή του προγράμματος, παρακολουθείται και αναπροσαρμόζεται στην πορεία, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο. Με τη χρήση ειδικών εργαλείων όπως το PECS - TEACCH, μεθόδων εργοθεραπείας και αισθητηριακής ολοκλήρωσης και θεατρικού παιχνιδιού, επιδιώκεται η βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση κάθε διαταραχής. Επιπλέον, στο κέντρο της λειτουργούν ομάδες μελέτης για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Με υψηλή επιστημονική κατάρτιση, πλούσια εμπειρία και κυρίως πολλή αγάπη για το αντικείμενο, η παρέχουμε σύγχρονες & αποτελεσματικές υπηρεσίες λογοθεραπείας για την αποκατάσταση των διαταραχών λόγου σε παιδιά & ενήλικες. - Ειδικότερα, παρέχονται υπηρεσίες σε άτομα με:

 • Αυτισμό -
 • Σύνδρομο Asperger -
 • Φωνολογικές - Αρθρωτικές Διαταραχές -
 • Διάφορα Σύνδρομα -
 • Νευρολογικές Παθήσεις -
 • Διαταραχές Σίτισης - Κατάποσης -
 • ΔΕΠ-Υ -
 • Μαθησιακές Δυσκολίες
Παπαφλέσσα 18, Χαλκίδα - Κάνηθος, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές , Παιδοψυχίατροι , Εργοθεραπεία - Εργοθεραπευτές

Δυσκολίες-διαταραχές που μπορούμε να αναλάβουμε: -

 • Διαταραχή Ελλειμματικής προσοχής/Διάσπαση -
 • Υπερκινητικότητα -
 • Μαθησιακές δυσκολίες -
 • Κινητικά προβλήματα -
 • Καθυστέρηση λόγου και ομιλίας -
 • Βαρηκοΐα/Κώφωση -
 • Νοητική υστέρηση -
 • Τραυλισμός -
 • Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή/Αυτισμός -
 • Σύνδρομα (Down, Asperger κ.ά.) -
 • Εγκεφαλική παράλυση -
 • Διαταραχές Φώνησης -
 • Αφασία -
 • Κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις -
 • Δυσφαγία
Ιατρίδου 8, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο ειδικών θεραπειών για παιδιά. Στελεχώνεται από 6 θεραπευτές όλων των ειδικοτήτων, παιδοψυχίατρο, παιδοψυχολόγο, λογοθεραπεύτρια, εργοθεραπεύτρια, ειδική παιδαγωγό.
Λογοπεδικός - Λογοθεραπεύτρια
Βενιζέλου Ελευθερίου 69, Χαλκίδα, 34133, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδική διαπαιδαγώγηση. Αποκατάσταση διαταραχών λόγου και ομιλίας.
Λογοθεραπεύτρια
Θερμοποτάμου & Ερμού, Λουτρά Αιδηψού, 34300, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεύτρια
Ικαρίας 1 & Στριμμένου, Ιστιαία, 34200, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Θεοχάρη Αντωνίου 13, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Κάρυστος, Κάρυστος, 34001, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, μαθησιακές δυσκολίες. Συνεδρίες κατ'οίκον. Δεκτά όλα τα ταμεία. Εξυπηρετεί τις περιοχές : Κάρυστος, Μαρμάρι, Νέα Στύρα.
Κέντρο Λογοθεραπείας
Αργυροκαστρίτου 2, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπευτής
Θερμοποτάμου & Ερμού, Λουτρά Αιδηψού, 34300, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Εθνικής Αντιστάσεως 139, Νέα Αρτάκη, 34600, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτής, ειδικός παιδαγωγός, παιδοψυχολόγος.
Αβάντων 48, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Νεοφύτου 58, Χαλκίδα, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Κέντρο Λογοθεραπείας
Περιφερειακή Οδός, Αλιβέρι, 34500, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης Μαθησιακών Δυσκολιών
Πάροδος Μακρή Ορέστη, Χαλκίδα, 34132, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Εργοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Ειδική διαπαιδαγώγηση, Ατομική ψυχοθεραπεία, Συμβουλευτική γονέων ,ομάδες κοινωνικών δεξιοτήτων.
Λογοθεραπεύτρια
Εθνικής Αντιστάσεως 13, Νέα Αρτάκη, 34600, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπευτής
Ικαρίας 1 & Στριμμένου, Ιστιαία, 34200, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
Λογοθεραπεύτρια
Πετρογιάννη & Περικλέους, Αλιβέρι, 34500, ΕΥΒΟΙΑΣ
Λογοπεδικοί - Λογοθεραπευτές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1 2
 
Μοιράσου το:
 
     
Διαταραχές του λόγου ή της ομιλίας (φωνολογικό ή αρθρωτικό), προβλήματα ροής ή κατάποσης; Δυσλεξία; μαθησιακά; τραυλισμός σε παιδιά ή ενήλικες; Γρήγορα για λογοθεραπεία! Και πού θα βρεις λογοπαιδικό - λογοθεραπευτή; Φυσικά, στην κατηγορία Λογοπεδικοί Λογοθεραπευτές σε Ζαγοροχώρια! Οι καλύτεροι λογοπαιδικοί - λογοθεραπευτές (σε κέντρα λογοθεραπείας ή κατ οίκον) σε Ζαγοροχώρια είναι εδώ για να σου ... λύσουν τη γλώσσα!
ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Με τον όρο αφασία Broca περιγράφεται μια επίκτητη διαταραχή  επικοινωνίας, η οποία είναι πιθανό να αναδυθεί μετά από οποιαδήποτε λανθάνουσα διαδικασία στο πρόσθιο μέρος του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, στον κροταφικό ή τον μετωπιαίο λοβό (Brookshire, 2003, Chapey, 2001) Η αφασία Broca είναι μια νευρογενής διαταραχή, η οποία παρουσιάζει κυρίως τα εξής χαρακτηριστικά: Τηλεγραφικός λόγος: η εκφραστική ικανότητα του ατόμου περιγράφεται από περιορισμένο λεξιλόγιο, χρήση λέξεων κυρίως με περιεχόμενο (ουσιαστικά) και αδυναμία σχηματισμού προτάσεων (Brookshire, 2003, Chapey, 2001). Αγραμματισμός : κατά την έκφρασή του το άτομο δεν κάνει σωστή χρήση σύνταξης (Brookshire, 2003, Chapey, 2001). Σχετικά μειωμένη κατανόηση : η κατανόηση του ατόμου δείχνει να διατηρείται ανέπαφη σε γενικές γραμμές. Όταν οι προτάσεις , ωστόσο, ξεκινούν και γίνονται πιο περίπλοκες, είναι πιθανό το άτομο να μην είναι σε θέση να κατανοήσει (Brookshire, 2003, Chapey,
Το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο αποτελεί μια κατάσταση, κατά την οποία το αίμα σταματά να κυκλοφορεί σε μια περιοχή του εγκεφάλου, όπου έχουμε το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό ή υπάρχει ρήξη ενός αγγείου και επακολουθεί αιμορραγία, όπου έχουμε το αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό (Πασχάλης, 1989). Κατά το αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό η κατάσταση μπορεί να θεωρηθεί πιο κρίσιμη από αυτή ενός ισχαιμικού. Αυτό, διότι το αίμα, το οποίο απελευθερώνεται στον εγκέφαλο, του ασκεί μεγάλες πιέσεις, οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε μοιραία έκβαση της κατάστασης του ασθενούς. Κατά το ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό μπορεί να ευθύνεται μια εμβολή, να μεταφέρθηκε δηλαδή κάποιος θρόμβος από τη καρδιά μέσω των μεγάλων αγγείων στον εγκέφαλο ή μια θρόμβωση, όταν υπάρχει, δηλαδή, θρόμβος σε διπλανό ή και στο ίδιο το αγγείο. Σε αυτή τη περίπτωση, η εξέλιξη του ασθενή εξαρτάται από το μέγεθος και τη λειτουργία του αγγείου, στο οποίο συντελέστηκε το εγκεφαλικό. Ανάλογα με την εγκεφαλική αρτηρία και το πού