Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μετακομίσεις και Μεταφορές Δράμα

: 17 αποτελέσματα
Μηδείας 41, Καβάλα, 65201, ΚΑΒΑΛΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού
Οι υπηρεσίες μας, πάντοτε με απόλυτο επαγγελματισμό έπειτα από εμπειρία πολλών ετών. - Πραγματοποιούμε παντός τύπου Μεταφορές Πανελλαδικά - Περισυλλογές και Διανομές - Αποθηκεύσεις και Αμπαλάζ Οικοσκευών - Μεταφορά συμπαγή - Αγκαζέ φορτίων - Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο - Καθημερινά αποστολές - Κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, μέσω προγραμματισμένου ραντεβού για την παραλαβή - παράδοση των εμπορευμάτων σας τηρούμε πάντοτε την επαγγελματική μας συνέπεια - Πλήρες αμπαλάζ οικοσκευών - Υαλικών - Φωτιστικών - Ρουχισμού Λύσιμο - Δέσιμο επίπλων από εξειδικευμένο προσωπικό - Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα - Μεταφορές - Μετακομίσεις - Διανομές - Διανομές εμπορευμάτων Ανυψώσεις - Μετακομίσεις εταιρειών - Μετακομίσεις γραφείων – Μετακομίσεις εργοστασίων - Ανυψωτικό Μηχάνημα - Αμπαλάζ - Συσκευασίες - Αμπαλάζ και Συσκευασίες Οικοσκευών - Γερανοί - Καλαθοφόρα. - Μεταφορές επικίνδυνων συσκευασμένων εμπορευμάτων. - Γίνονται ειδικές τιμές σε στρατιωτικούς και φοιτητές.
Προμηθέως 10, Περαία, 57019, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορικές Εταιρίες Εσωτερικού

Αναλαμβάνουμε:

 • Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε για εσάς εργασίες όπως: -
 • Μεταφορές - Μετακομίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό -
 • Συσκευασίες Οικοσκευής -
 • Εγκατάσταση - Απεγκατάσταση Ηλεκτρικών Συσκευών -
 • Κλιματιστικά -
 • Μετακομίσεις επαγγελματικών χώρων -
 • Διεθνείς Μεταφορές -
 • Πακετάρισμα -
 • Μετακομίσεις με ανυψωτικό -
 • Μετακομίσεις Στρατιωτικών -
 • Μετακομίσεις Φοιτητών
Ομονοίας 2, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Μεταφορές Ξηράς
Μεταφορά κάθε Πέμπτη για Θεσσαλονίκη και Κατερίνη με 50% έκπτωση στην τιμή. Μεταφορά κάθε Παρασκευή για Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα με 50% έκπτωση στην τιμή. - - Οι υπηρεσίες μας αφορούν όλη την Ελλάδα. Μετακομίσεις και Μεταφορές Οικοσκευών, Εταιρειών, Δημοσίων υπηρεσιών, Οργανισμών.
 • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων -
 • Αποσύνδεση ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, φωτιστικών -
 • Πακετάρισμα ολόκληρου του εξοπλισμού της κουζίνας (πιάτα, ποτήρια κ.ά.) -
 • Διαρρύθμιση των επίπλων σας στον χώρο σας σύμφωνα με τις υποδείξεις και τη βοήθεια designer -
 • Συσκευασία όλων των αντικειμένων σας με ειδικά υλικά άριστης ποιότητας. -
 • Πακετάρισμα όλων των ρούχων σας και παροχή ειδικών χάρτινων ντουλαπών για την εύκολη μεταφορά κοστουμιών, φορεμάτων και παλτό. -
 • Διαθέτουμε ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα -
 • Απόσυρση όλων των χρησιμοποιημένων υλικών συσκευασίας -
 • Μεταφορά έργων τέχνης -
 • Κύριο μέλημα στη μεταφορά των οικοσκευών είναι η πλήρης προστασία των επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών που επιτυγχάνεται με τη χρήση κλειστών φορτηγών και έμπειρου προσωπικού. -
 • Μεταφορά κάθε Πέμπτη για Θεσσαλονίκη και Κατερίνη με 50% έκπτωση στην τιμή. -
 • Μεταφορά κάθε Παρασκευή για Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα με 50% έκπτωση στην τιμή.
Μέξη Ι. 23, Καβάλα, 65302, ΚΑΒΑΛΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές , Ανυψωτικά Μηχανήματα
 • Πλήρες αμπαλάζ οικοσκευών - Υαλικών - Φωτιστικών - Ρουχισμού -
 • Λύσιμο - Δέσιμο επίπλων από εξειδικευμένο προσωπικό -
 • Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα -
 • Ανυψωτική μετακόμιση
Ηφαιστίωνος 13, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές

Η εταιρία Στέλιος Μεταφορές αναπτύσσει και προσφέρει ποικίλες καινοτόμες λύσεις σε μια σειρά από διαφορετικές υπηρεσίες, προκειμένου να διευρύνουμε την ικανότητά μας να αποτελούμε την πηγή παροχής μόνο μίας υπηρεσίας στους πελάτες μας.

 • Μεταφορές – Μετακομίσεις -
 • Γενικές μεταφορές -
 • Πακετάρισμα (Αμπαλάζ) -
 • Ειδικές τιμές σε φοιτητές -
 • Εξειδικευμένες υπηρεσίες -
 • Ανυψωτικό μηχάνημα
Τέρμα Χρυσοβέργη, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Ασχολούμαστε με την μετακόμιση οικοσκευών ( μεταφορά, συσκευασία, συναρμολόγηση, αποσυναρμολόγηση, φορτοεκφόρτωση ) με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλα υλικά συσκευασίας για ασφαλείς μεταφορές. Μεταφορά και διανομή δεμάτων ( door to door ). Ανακύκλωση χρησιμοποιημένων συσσωρευτών ( μπαταρίες ).
Κυδωνιών 35, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Η πολυετής εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και ο εξελιγμένος εξοπλισμός μας, είναι οι κύριοι παράγοντες που συντέλεσαν στη ραγδαία ανάπτυξη μας και οδήγησαν στη μακρόχρονη συνεργασία με τους πελάτες μας ( ιδιώτες και επαγγελματίες ).
Φωκά Νικηφόρου 11, Δράμα, 66131, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μετακομίσεις, γενικές μεταφορές, εξειδικευμένες υπηρεσίες για επαγγελματικές ανάγκες, για Διδυμότειχο και Ορεστιάδα.
Κουδούνια, Δράμα, 66150, ΔΡΑΜΑΣ
Μεταφορές Με Φορτοταξί
Πακετάρισμα ( αμπαλάζ ), εξειδικευμένες υπηρεσίες για επαγγελματικές ανάγκες.
3ο χλμ Δράμας - Καβάλας, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αντιπρόσωπος των μεταφορικών εταιριών Έξτρα ΟΕ και Επτάς ΑΕ.
Δράμα, Δράμα - Βιομηχανική Περιοχή, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Πατριάρχου Διονυσίου 17, Δράμα, 66133, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αποσυναρμολόγηση, συναρμολόγηση επίπλων, αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και οικοσκευών, πακετάρισμα, αμπαλάζ. Σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς φθορές. Διαθέτουμε αποθηκευτικό χώρο, προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Ειδικές τιμές σε φοιτητές, ανέργους, στρατιωτικούς, συνταξιούχους και πολυμελή οικογένειες. Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας ανάγκη.
2ο χλμ Δράμας - Καλλιφύτου, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορική Εταιρία
2ο χλμ Δράμας - Καλλιφύτου, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Βιστωνίδος 30, Δράμα, 66132, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Κομνηνών 1, Δράμα, 66131, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Ανδριανουπόλεως 23, Δράμα, 66100, ΔΡΑΜΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
       
 
Έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε. Έχετε βρει το τέλειο σπίτι, κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας. Μένει να πραγματοποιήσετε την μεταφορά των επίπλων και των οικοσυσκευών σας, και για αυτό θα αναζητήσετε μια μεταφορική εταιρεία σε Δράμα.
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που είναι χρήσιμες οι εταιρείες αυτές ώστε να πραγματοποιήσουμε τη μετακόμισή μας;

1) Οι μεταφορικές εταιρείες εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας και τα εύθραυστα αντικείμενα θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

2) Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία, λύνετε το πρόβλημα της χωρητικότητας για τη μεταφορά των αντικειμένων. Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούσατε μόνοι σας τη μετακόμιση, αυτό θα απαιτούσε τη χρήση μεταφορικού μέσου ικανού να χωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα πράγματά σας, όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για τα συμβατικά ΙΧ.

3) Οι μεταφορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων σας, καθώς και την αποσύνδεση και τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο.

4) Επίσης σημαντικό είναι ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν μετακομίσεις μπορούν –εκτός από την μεταφορά των πραγμάτων - να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη συσκευασία τους, τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους στο νέο σας χώρο.

5) Τέλος, οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα αντικείμενα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χώρος για να γίνει αυτό (απότομες σκάλες, μικρό ασανσέρ κλπ).


Δεν έχετε λοιπόν παρά μόνο να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία σε Δράμα, επιλέγοντας από το πλήθος επαγγελματιών που διαθέτουμε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η μετακόμισή σας.
Η μεταφορά-μετακόμιση αποτελεί πάντα έναν βασικό… «πονοκέφαλο» για οποιονδήποτε την επιχειρεί. Εμείς, ρωτήσαμε τους ειδικούς μεταφορείς και μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές τους για το θέμα. Η ανάγκη μας για την οικονομικότερη λύση μεταφοράς, πολλές φόρες μας οδηγεί στη λανθασμένη επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας ή ιδιώτη μεταφορέα. Συνήθως, επιλέγουμε τη χαμηλότερη τιμή, χωρίς να προσέχουμε το αν προσφέρεται η  απαραίτητη τεχνογνωσία στη σωστή και αποτελεσματική μεταφορά των προσωπικών μας αντικειμένων. Μία έμπειρη μεταφορική εταιρεία μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη, έτσι ώστε να μειώσει σημαντικά το κόστος της μεταφοράς και να τον συμβουλεύσει κατάλληλα για να συσκευάσει ο ίδιος σωστά τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει, ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν λιγότερες φθορές κατά τη μετακίνηση. Συσκευάστε σωστά τα εύθραυστα αντικείμενα Προκειμένου να συσκευάσουμε σωστά γυάλινα ή άλλα εύθραυστα αντικείμενα σε κιβώτιο, θα πρέπει να ακολούθήσουμε τα παρακάτω βήματα: Κλείνουμ
Διάβασε τις χρήσιμες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις μία εύκολη και γρήγορη μετακόμιση .... Για την γρήγορη αλλά προπάντων εύκολη πραγματοποίηση της μετακόμισης, δεν χρειάζεται αρκετός κόπος και χρόνος…  απαραίτητη είναι η καλή οργάνωση, που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν . Αν λοιπόν προγραμματίζεις να αλλάξεις σπίτι, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες προτάσεις για να οργανώσεις την μετακόμισή σου, με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο ! Φτιάξε μία λίστα, με όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν και ανέθεσε στα μέλη της οικογένειας, ή στους φίλους που θα σε βοηθήσουν, ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσουν, στο χρονικό διάστημα που θα έχεις ορίσει. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ποια εργασία έχει αναλάβει ο καθένας, θα αποτραπούν οι παρεξηγήσεις και φυσικά θα μπορέσεις ποιο γρήγορα και οργανωμένα, να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες σου! Διάλεξε, μία έμπειρη μεταφορική εται