Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Μετακομίσεις και Μεταφορές Λαμία

: 15 αποτελέσματα
Λεωνίδου 64, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - Έμπειρο προσωπικό - Ειδικές τιμές για φοιτητές και στρατιωτικούς - Ανυψωτικά μηχανήματα (12ος όροφος), τα μοναδικά στην πόλη μας. - Μετακομίσεις Μεταφορές παντός τύπου - Μετακόμιση με αναβατόριο – Παπαγαλάκια - Ανυψωτικό μηχάνημα - Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση επίπλων - Σύνδεση - αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών - Μεταφορά πιάνων – μουσικών οργάνων - Φορτώσεις / Εκφορτώσεις οικοσκευών - Εκτίμηση στο χώρο σας - Ιδιόκτητα φορτηγά - Εξειδίκευση σε βαρέα και ογκώδη αντικείμενα - Μετακόμιση με εμπειρία, ταχύτητα, αποτελασματικότητα - Ασφαλείς μεταφορές - Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών - Ντουλάπες για τη μεταφορά παλτών φορεμάτων - Συσκευάζουμε με αρίστης ποιότητας υλικά ώστε ο εξοπλισμός μας να φτάσει στον προορισμό του άθικτος.
Θέση Κουτσοπλάτανος, Λαμία - Νέα Άμπλιανη, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές

Έμπειρο προσωπικό – Φορτώσεις – Εκφορτώσεις οικοσκευών - Ιδιόκτητα φορτηγά. - Εξειδίκευση σε βαρέα και ογκώδη αντικείμενα – Μετακομίσεις για Φοιτητές - Μετακομίσεις για Στρατιωτικούς - Μεταφορές από Αθήνα προς Νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Βοιωτίας – Από Ν. Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Βοιωτίας – Προς Αθήνα - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 • Από Λαμία – Αθήνα – Θεσσαλονίκη -
 • Από Αθήνα – Λαμία – Στυλίδα – Μώλο – Μακρακώμη – Σπερχειάδα -
 • Από Θεσσαλονίκη – Λαμία – Στυλίδα – Μώλο – Μακρακώμη – Σπερχειάδα -
 • Σε όλη τη Φθιώτιδα με συμπαγή φορτηγά
Αγίας Βαρβάρας 1, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
 • Εθνικές Μεταφορές -
 • Αμπαλάζ -
 • Μεταφορές Οικοσυσκευών -
 • Μεταφορές Μετακομίσεις Φοιτητών -
 • Μεταφορές Επαγγελματικού Εξοπλισμού -
 • Ειδικές τιμές για φοιτητές και στρατιωτικούς -
 • Μετακομίσεις οικοσκευών - Αποσυναρμολόγηση -
 • Συναρμολόγηση επίπλων - Συσκευασία - Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών -
 • Μεταφορά πιάνου -
 • Αποθηκεύσεις
Χώρα, Σκόπελος, 37003, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Βόλο και Σκόπελο.
Αδριανουπόλεως 26, Λαμία, 35133, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Γενικές μεταφορές, γερανομεταφορές. Γενικές μεταφορές με επικαθήμενες νταλίκες ανοιχτού και κλειστού τύπου, αλλά και ανατρεπόμενες για αδρανή υλικά, χωματουργικά, μπαζάδικες και εμπορικές. Γερανοφόρα οχήματα για μεταφορές, τοποθετήσεις υλικών σε ορόφους και πολλές άλλες εργασίες. Επίσης διαθέτουμε και κλαρκ για διάφορες εργασίες.
Γενικές Μεταφορές
Σαραφιανού Πάνου 6, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές παντός τύπου, νταλίκες, ανατροπές, πατώματα, κουρτίνες, γερανοί, ειδικές μεταφορές, κλαρκ, καλαθοφόρα, φορτωτές, εκσκαφείς. Μεταφορές σε όλη την Ελλάδα.
Λεωφόρος Δημοκρατίας, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Λεωφόρος Δημοκρατίας, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Πλαταιών 46, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μεταφορές, μετακομίσεις, γερανός, ανατρεπόμενα.
Λαρίσης 66, Λαμία, 35131, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Μετακομίσεις μεταφορές παντός τύπου. Ανυψωτικό μηχάνημα, ογανωμένη ανυψωτική μετακόμιση, φορτώσεις, εκφορτώσεις οικοσκευών. Ιδιόκτητα φορτηγά. Ψυγειομεταφορές. Εξειδίκευση σε βαρέα και ογκώδη αντικείμενα. Εμπειρία, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα. Ασφαλείς μεταφορές, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων. Σύνδεση και αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Αποθηκεύσεις επίπλων, εμπορευμάτων, οικοσκευών. Συσκευάζουμε με προσοχή τις οικοσκευές και τον εξοπλισμό σας, ώστε να φτάσουν άθικτα στον προορισμό τους Συσκευασία επίπλων, ενδυμάτων, υαλικών. Συσκευασία με τα πλέον κατάλληλα υλικά, αρίστης ποιότητας, ενισχυμένα χαρτοκιβώτια.
Γιαννιτσιώτη & Παπαμαύρου, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
2ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθηνών, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Λεωφόρος Καλυβίων 7, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Μεταξά Ιωάννη 3, Λαμία, 35100, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Αμφικτυόνων 47, Λαμία, 35132, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Μετακομίσεις & Μεταφορές
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
Έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε. Έχετε βρει το τέλειο σπίτι, κατάλληλο για εσάς και την οικογένειά σας. Μένει να πραγματοποιήσετε την μεταφορά των επίπλων και των οικοσυσκευών σας, και για αυτό θα αναζητήσετε μια μεταφορική εταιρεία σε Λαμία.
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που είναι χρήσιμες οι εταιρείες αυτές ώστε να πραγματοποιήσουμε τη μετακόμισή μας;

1) Οι μεταφορικές εταιρείες εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι τα πράγματά σας και τα εύθραυστα αντικείμενα θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

2) Επιλέγοντας μια μεταφορική εταιρεία, λύνετε το πρόβλημα της χωρητικότητας για τη μεταφορά των αντικειμένων. Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούσατε μόνοι σας τη μετακόμιση, αυτό θα απαιτούσε τη χρήση μεταφορικού μέσου ικανού να χωρέσει ακόμα και τα μεγαλύτερα πράγματά σας, όπως για παράδειγμα ένα ψυγείο ή ένα πλυντήριο, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για τα συμβατικά ΙΧ.

3) Οι μεταφορικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης των επίπλων σας, καθώς και την αποσύνδεση και τη σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών σας, εξοικονομώντας σας έτσι πολύτιμο χρόνο.

4) Επίσης σημαντικό είναι ότι οι εταιρείες που πραγματοποιούν μετακομίσεις μπορούν –εκτός από την μεταφορά των πραγμάτων - να αναλάβουν εξ ολοκλήρου τη συσκευασία τους, τη φόρτωση και την εκφόρτωσή τους στο νέο σας χώρο.

5) Τέλος, οι μεταφορικές εταιρείες διαθέτουν ανυψωτικά μηχανήματα έτσι ώστε να μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και τα πιο μεγάλα αντικείμενα σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο χώρος για να γίνει αυτό (απότομες σκάλες, μικρό ασανσέρ κλπ).


Δεν έχετε λοιπόν παρά μόνο να βρείτε την κατάλληλη μεταφορική εταιρεία σε Λαμία, επιλέγοντας από το πλήθος επαγγελματιών που διαθέτουμε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα η μετακόμισή σας.
Η μεταφορά-μετακόμιση αποτελεί πάντα έναν βασικό… «πονοκέφαλο» για οποιονδήποτε την επιχειρεί. Εμείς, ρωτήσαμε τους ειδικούς μεταφορείς και μοιραζόμαστε μαζί σας τις συμβουλές τους για το θέμα. Η ανάγκη μας για την οικονομικότερη λύση μεταφοράς, πολλές φόρες μας οδηγεί στη λανθασμένη επιλογή μιας μεταφορικής εταιρείας ή ιδιώτη μεταφορέα. Συνήθως, επιλέγουμε τη χαμηλότερη τιμή, χωρίς να προσέχουμε το αν προσφέρεται η  απαραίτητη τεχνογνωσία στη σωστή και αποτελεσματική μεταφορά των προσωπικών μας αντικειμένων. Μία έμπειρη μεταφορική εταιρεία μπορεί να καθοδηγήσει τον πελάτη, έτσι ώστε να μειώσει σημαντικά το κόστος της μεταφοράς και να τον συμβουλεύσει κατάλληλα για να συσκευάσει ο ίδιος σωστά τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει, ώστε να πετύχει όσο το δυνατόν λιγότερες φθορές κατά τη μετακίνηση. Συσκευάστε σωστά τα εύθραυστα αντικείμενα Προκειμένου να συσκευάσουμε σωστά γυάλινα ή άλλα εύθραυστα αντικείμενα σε κιβώτιο, θα πρέπει να ακολούθήσουμε τα παρακάτω βήματα: Κλείνουμ
Διάβασε τις χρήσιμες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προγραμματίσεις μία εύκολη και γρήγορη μετακόμιση .... Για την γρήγορη αλλά προπάντων εύκολη πραγματοποίηση της μετακόμισης, δεν χρειάζεται αρκετός κόπος και χρόνος…  απαραίτητη είναι η καλή οργάνωση, που μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις σε μία σειρά όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν . Αν λοιπόν προγραμματίζεις να αλλάξεις σπίτι, αρκεί να διαβάσεις τις παρακάτω χρήσιμες προτάσεις για να οργανώσεις την μετακόμισή σου, με πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο ! Φτιάξε μία λίστα, με όλες τις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν και ανέθεσε στα μέλη της οικογένειας, ή στους φίλους που θα σε βοηθήσουν, ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα πρέπει να ολοκληρώσουν, στο χρονικό διάστημα που θα έχεις ορίσει. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων, ποια εργασία έχει αναλάβει ο καθένας, θα αποτραπούν οι παρεξηγήσεις και φυσικά θα μπορέσεις ποιο γρήγορα και οργανωμένα, να ολοκληρώσεις όλες τις εργασίες σου! Διάλεξε, μία έμπειρη μεταφορική εται