Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Οικογενειακοί Ιατροί Ξάνθη

: 4 αποτελέσματα
Ιατρός Γενικής Ιατρικής - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Τσαλδάρη Παναγή 90-92, Ξάνθη, 67131, ΞΑΝΘΗΣ
Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Προληπτικός έλεγχος και αντιμετώπιση χρόνιων και οξέων παθήσεων, λοιμώξεις, εμπύρετα, διαβήτη, παχυσαρκία, υπέρταση, δυσλιπιδαιμίες, αγγειακές παθήσεις. Συνταγογράφηση των φαρμάκων όλων των ειδικοτήτων και έκδοση παραπεμπτικών παρακλινικών εξετάσεων. Θεραπευτική και συμβουλευτική παρακολούθηση ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη ( επιλογή φαρμάκων, θεραπευτικοί συνδυασμοί, ανεπιθύμητες ενέργειες, έναρξη ινσουλίνης, διάγνωση και αντιμετώπιση χρόνιων επιπλοκών διαβήτη, έγκαιρη διάγνωση της περιφερειακής νευροπάθειας και της περιφερικής αρτηριακής νόσου ). Γνωματεύσεις, πιστοποιητικά υγείας. Οικογενειακή ιατρός, τήρηση ατομικού φακέλου υγείας.
Ειδικός Παθολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Σαράντα Εκκλησιών 3Α, Ξάνθη, 67133, ΞΑΝΘΗΣ
Παθολόγοι
Ιατρός Γενικής Ιατρικής - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Δημητρίου Ανδρέα 11, Ξάνθη, 67133, ΞΑΝΘΗΣ
Ιατροί Γενικής Ιατρικής
Παθολόγος - Συμβεβλημένος με ΕΟΠΥΥ
Σαράντα Εκκλησιών 2Β, Ξάνθη, 67133, ΞΑΝΘΗΣ
Παθολόγοι
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
 
 
 
Εδώ θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους οικογενειακούς γιατρούς σε Ξάνθη. Οι οικογενειακοί ιατροί είναι παθολόγοι, ιατροί γενικής ιατρικής και παιδίατροι. Βρείτε τον οικογενειακό γιατρό που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Με τον όρο αλλεργία εννοείται η παθολογική κατάσταση κατά την οποία ο οργανισμός αντιδρά απέναντι σε κατά τα άλλα αβλαβείς περιβαλλοντικές ουσίες, που ονομάζονται αλλεργιογόνα. Πιο ειδικά, η αλλεργία είναι αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού μας, στην οποία κύριοι πρωταγωνιστές είναι ειδικά κύτταρα του αίματος (βασεόφιλα και μαστοκύτταρα) και ένας ειδικός τύπος αντισώματος (η ανοσοσφαιρίνη Ε). Ως αλλεργιογόνα μπορούν να δράσουν ορισμένες τροφές όπως τα αυγά, τα ψάρια, τα θαλασσινά ή οι φράουλες, φάρμακα όπως η πενικιλίνη, οι αντιοροί (πχ αντιτετανικός ορός) σκιαγραφικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται στην ακτινολογία, καλλυντικά, χρώματα, η γύρη διαφόρων φυτών, φτερά και τρίχες διαφόρων ζώων, η σκόνη κ.α. Τα αλλεργιογόνα φτάνουν στον οργανισμό μέσω της αναπνοής, μέσω επαφής με το δέρμα ή ακόμη με την λήψη τροφής ή και με νυγμούς- τσιμπήματα . Κατά κανόνα προκαλείται μια ταχεία φλεγμονώδη αντίδραση που θα οδηγήσει σε φτάρνισμα, ερυθρότητα, φαγούρα κλπ. Η αλλεργική κνίδωση και το