Φίλτρα
Σύμβαση με
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ορθοπαιδικοί Κομοτηνή

: 11 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Ηροδότου 28, Όπισθεν ΟΤΕ, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
 • Αθλητική κάκωση - Χειρουργική αποκατάσταση -
 • Ορθοπαιδική παθολογία -
 • Αυτόλογοι παράγοντες αιμοπεταλίων PRP -
 • Θεραπεία οστεοπόρωσης -
 • Χειρουργική γόνατος, ισχίου -
 • Κατάγματα - Αντιμετώπιση -
 • Αυχενικό σύνδρομο -
 • Προβλήματα σπονδυλικής στήλης
Βέμπο Σοφίας 17, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
 • Θεραπεία με laser -
 • Μέτρηση οστικής πυκνότητας -
 • Αρθροσκοπήσεις -
 • Τραυματολογία -
 • Αθλητικές κακώσεις -
 • Επισκέψεις κατ’ οίκον
Πλατεία Ειρήνης 66, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Αρθροπλαστική Ισχίου, Γόνατος, μικρής επεμβατικότητας, AMIS, Ρομποτική γόνατος και όλο το φάσμα των ορθοπαιδικών παθήσεων.
Παρασίου 4, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Το ιατρείο λειτουργεί στην οδό Παρασίου 4 στην Κομοτηνή.
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Μαμέλη Γεωργίου 6Α, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Ορθοπαιδικός
Βασιλέως Παύλου 7, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Μαρωνείας 1, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Σούζου Αποστόλου 6, Κομοτηνή, 69133, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Χειρουργός Ορθοπαιδικός
Κιλκίς 1Α, 2ο Όροφος, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Ορθοπαιδικό ιατρείο.
Ορθοπαιδικός
Ζωίδη Νικολάου 44, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
Σύγχρονο ορθοπαιδικό ιατρείο. Σηπτικό χειρουργείο, μικροεπεμβάσεις, πελματογράφημα ενηλίκων και παίδων, αυτοβιοθεραπεία με πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα ( PRP ), παιδοορθοπαιδκές παθήσεις, παθήσεις σπονδυλικής στήλης, αθλητικές κακώσεις, οστεοπόρωση.
Ορθοπαιδικός
Μάνεση Α. 5, Κομοτηνή, 69100, ΡΟΔΟΠΗΣ
Ορθοπαιδικοί
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
 
 
Ορθοπαιδικός ή ορθοπεδικός; Όπως κι αν τους γράφουμε, στην κατηγορία Ορθοπαιδικοί σε Κομοτηνή έχουμε συγκεντρώσει τους κορυφαίους ορθοπαιδικούς ιατρούς και τα ορθοπαιδικά ιατρεία. Αν το πρόβλημα είναι η αρθρίτιδα, η σκολίωση, η σπονδυλική στήλη, τα άκρα, η οστεοπόρωση, τότε η λύση είναι οι ορθοπαιδικοί γιατροί. Και φυσικά, η πιο ενημερωμένη λίστα ορθοπαιδικών ΕΟΠΥΥ σε Κομοτηνή είναι στη διάθεσή σου.
Ο ορθοπαιδικός χειρούργος, κ. Νικόλαος Λασανιάνος μας ενημερώνει για την οστεοπόρωση που εμφανίζεται στις νεαρές εγκύους και συστήνει τον τρόπο αντιμετώπισής του... Η Οστεοπόρωση αποτελεί νόσο η οποία χαρακτηρίζεται από απώλεια της φυσιολογικής πυκνότητας των οστών,  τα οποία γίνονται αδύνατα και εύθραυστα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση της αντοχής τους και συνεπακόλουθα τον κίνδυνο κατάγματος, είτε με ήπιο τραυματισμό είτε και αυτόματα. Η Οστεοπόρωση,  συνήθως αφορά ηλικιωμένες γυναίκες και αποδίδεται στη μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων στο γυναικείο οργανισμό μετά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο, εκτός από τις ηλικιωμένες γυναίκες η οστεοπόρωση μπορεί να αφορά τόσο τον αντρικό πληθυσμό, όσο και τον νεανικό γυναικείο πληθυσμό σε ορισμένες περιπτώσεις. Μία όχι ιδιαίτερα διαδεδομένη, αλλά δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση, που αφορά τις νέες προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες είναι η Οστεοπόρωση της Κύησης και της Γαλουχίας. Η κατάσταση αυτή αφορά τη μείωση της οστικής πυκνότητας των εγκύων γυ
Ο Ορθοπαιδικός Χειρούργος, Νικόλαος Λασανιάνος, μας ενημερώνει για την αντιμετώπιση της Κήλης του Μεσοσπονδύλιου αλλά και για την τεχνική της Δισκοπλαστικής … H Δισκοπλαστική αποτελεί σύγχρονη και αναίμακτη μέθοδο αντιμετώπισης της δισκοπάθειας,  της Αυχενικής και τη Οσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης. Πρόκειται για μία ελάχιστης επεμβατικότητας μη χειρουργική τεχνική. Με άλλα λόγια ο ασθενής μπορεί να βρει μια οριστική λύση στο πρόβλημα του χρόνιου πόνου του αυχένα, της μέσης και των ποδιών χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο. Μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 20 περίπου λεπτών γίνεται διαδερμική έγχυση (χωρίς ανοιχτή τομή) ειδικού ζελατινούχου υλικού (αποτελούμενου από αιθυλική αλκοόλη, κυτταρίνη και ακτινοσκιερή ουσία) εντός του μεσοσπονδυλίου δίσκου που έχει υποστεί εκφύλιση και κήλη. Ο ασθενής,  δε χρειάζεται να λάβει γενική αναισθησία ενώ η επέμβαση δεν είναι καθόλου αιματηρή. Στα σημεία εισόδου των ειδικών λεπτών βελόνων που χρησιμοποιούνται γίνεται τοπική αναισθησί
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ορθοπαιδικοί Ροδόπης Ορθοπαιδικοί