Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Προκάτ - Προκατασκευασμένα Σπίτια Ελλάδα

: 111 αποτελέσματα
Πόγραδετς 34, Περιστέρι, 12136, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κεραμοσκεπές , Ξυλουργικές Εργασίες , Προκατασκευασμένες Οικίες , Στέγες
 • Προκατασκευασμένα -
 • Λυόμενα σπίτια -
 • Κεραμοσκεπές -
 • Πέργκολες/ κιόσκια -
 • Στέγες -
 • Ειδικές κατασκευές -
 • Ξυλουργικές εργασίες
1ο χλμ. Λεωφόρου Μαρκοπούλου - Λαυρίου, προέκταση Αττικής Οδού, Μαρκόπουλο, 19003, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες , Ξύλινες Κατοικίες
H canadian homes έφερε στην Ελλάδα την τεχνογνωσία για κατασκευές κτηρίων με ξύλινο φέροντα οργανισμό το 1966, με έδρα τη Λ. Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή. Με τους πλέον έμπειρους και εξειδικευμένους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και τεχνικό προσωπικό στο χώρο, πρωτοστατεί πάντα στις εξελίξεις των ξύλινων κατασκευών. Η σημασία που επέδειξε στη μελέτη, τον σωστό σχεδιασμό, την αναζήτηση ποιοτικών υλικών και εφαρμογών την κατέστησε σημείο αναφοράς, όπου η ονομασία Canadian Homes αποτελεί συνώνυμο αυτής της κατασκευής. Θεωρούμε σημαντικό ότι οι περισσότεροι πελάτες μάς επέλεξαν διότι γνώρισαν από τρίτους την αξιοπιστία κατασκευών μας ηλικίας πλέον των 30 και 40 ετών. Κατασκευές που είναι φιλικότερες στον άνθρωπο και στο περιβάλλον ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν μέγιστη αντισεισμική συμπεριφορά, ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία.
Αγγελή Χρήστου 8, Κορωπί, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κεραμοσκεπές , Προκατασκευασμένες Οικίες , Στέγες , Ψευδοροφές & Χωρίσματα
 • Κεραμοσκεπές κάθε τύπου -
 • Ξύλινες Στέγες-σκεπές -
 • Μικρές προκάτ κατασκευές (αποθήκες, γκαράζ, μπάρμπεκιου) -
 • Γυψοσανίδες-ψευδοροφές -
 • Πέργκολες -
 • Ανακαινίσεις -
 • Αναπαλαιώσεις στεγών -
 • Κεραμοσκεπές συντήρηση, επισκευές -
 • Κεραμοσκεπές για μπαλκόνια -
 • Κεραμοσκεπές ξύλινες -
 • Κεραμοσκεπές με σοφίτα -
 • Κεραμοσκεπές βεράντας -
 • Σοφίτες -
 • Σκεπές με κεραμίδια -
 • Χαγιάτια -
 • Παράθυρα στέγης -
 • Στέγες με σοφίτα -
 • Στέγες με κεραμίδια, με πάνελ, με ασφαλτικά κεραμίδια
Οινόφυτα, Άγιος Δημήτριος, Βιομηχανική περιοχή, Οινόφυτα, 32011, ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Προκατασκευές Οικοδομικών Έργων , Μεταλλικές Κατασκευές , Προκατασκευασμένες Οικίες , Τεχνικά Γραφεία & Εταιρίες , Αλεξίσφαιρα Προϊόντα & Είδη
Διαθέτουμε προϊόντα έτοιμα προς χρήση (προκαθορισμένες διαστάσεις) και άλλα που κατασκευάζουμε στα μέτρα σας. Επιλέξτε αυτά που σας συμφέρουν! - Εξειδικευμένες στεγαστικές λύσεις: Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με τον εξυπνότερο τρόπο και τα κατάλληλα υλικά, τις ανάγκες στέγασης που επιθυμείτε, στα μέτρα σας. - Ιδιωτική και δημόσια ασφάλεια: Αλεξίσφαιρα φυλάκια, Panic Rooms. (η EUROtrade είναι εγκεκριμένος κατασκευαστής του ΝΑΤΟ (NAMSA N Cage Code G2071). - Εργοτάξιο: Εργοταξιακοί οικίσκοι, Εργοταξιακά κτήρια έως 3 ορόφους. - Αθλητισμός: Δημοσιογραφικά θεωρεία, Αποδυτήρια, Χώροι Υγιεινής. - Φορητές στεγαστικές λύσεις: Εκδοτήρια εισιτηρίων, Κιόσκια πληροφοριών, Φορητά γραφεία, Καταστήματα, Οικίες. - Έτοιμες διαστάσεις: Πολυεστερικοί οικίσκοι G.R.P. σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις με άψογο φινίρισμα και άριστο σχεδιασμό. Εύκολα στη μεταφορά και εγκατάσταση πλήρως προσαρμόσιμα σε προωθητικές ανάγκες. Κατάλληλα για κάθε εφαρμογή! Εκδοτήρια εισιτηρίων, Popup shops, Info kiosk, Καταστήματα, Γραφεία, Καντίνες, Φυλάκια, Χώροι Υγιεινής, Αποδυτήρια.
34ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, Νέα Πέραμος Αττικής, 19006, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες , Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων

Η Παπαηλίας Κατασκευαστική εξειδικεύεται στην κατασκευή και πώληση μιας σειράς καινοτόμων επισκευαστικών και κατασκευαστικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που διακρίνονται για την ποιότητα, την αισθητική, την ασφάλεια και την ενεργειακή οικονομία τους. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε τις κάτωθι υπηρεσίες.

Υπηρεσίες Λιανικής σε Ιδιώτες:

 • Κατασκευή νέων ενεργειακών κτηρίων, με το θερμομονωτικό σύστημα “Θερμομπλόκ”. -
 • Ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτηρίων με θερμομονωτικές ταρατσόπλακες “Θερμοπάκ” (στέγη). -
 • Ενεργειακή αναβάθμιση υπαρχόντων κτηρίων με θερμομονωτικές πλάκες πρόσοψης “Θερμοπάκ” (πρόσοψη).

Υπηρεσίες Χονδρικής σε Επαγγελματίες:

 • Πώληση επεξεργασμένου σιδήρου, ρομποτικά διαμορφωμένου με το σύστημα “SPIRA” -
 • Πώληση του θερμομονωτικού συστήματος κατασκευής “Θερμομπλόκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας πάνω στην εγκατάστασή του. -
 • Πώληση θερμομονωτικών ταρατσόπλακων “Θερμοπάκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας για την άρτια τοποθέτησή τους. -
 • Πώληση θερμομονωτικών πλακών πρόσοψης “Θερμοπάκ”, καθώς και δωρεάν παροχή τεχνογνωσίας για την άρτια τοποθέτησή τους.
17o χλμ. Θεσσαλονίκης - Περαίας, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες , Ξύλινες Κατοικίες
 • Προκάτ οικίες με υψηλές προδιαγραφές -
 • Χαμηλή τιμή κατασκευής οικίας -
 • Μεγάλη αντοχή στο χρόνο -
 • Στεγανότητα κατασκευής -
 • Θερμοηχομόνωση -
 • Αντισεισμική προστασία -
 • Μικρός χρόνος παράδοσης -
 • Οικολογικά υλικά κατασκευής
Εργοστάσιο
44ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Μέγαρα, 19100, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Η εταιρία μας αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου κατασκευή και τοποθέτηση της κατοικίας σας και δραστηριοποιείται με γνώμονα τον σεβασμό προς τον πελάτη και την αξιοπιστία στις κατασκευές.
Ξύλινες Προκατασκευασμένες Οικίες
Βαθύ Αυλίδας, Βαθύ Αυλίδας, 34100, ΕΥΒΟΙΑΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Ξύλινα σπίτια, κατοικίες ξύλου.
Μόνιμες Κατοικίες - Μεζονέτες
10ο χλμ Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Κατερίνη, 60100, ΠΙΕΡΙΑΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Η εταιρία προκατασκευασμένων κατοικιών Family house Ι Αβραμίδης Κ Αβραμίδου ΕΠΕ μπήκε δυναμικά στον χώρο των κατοικιών με μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες πρωτόγνωρες στη χώρα μας. Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Από την πρώτη στιγμή της δραστηριοποίησής της έθεσε ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μας επιβεβαιώνουν την πρωτοποριακή δουλειά μας καθώς οι λεπτομέρειες και η άριστη ποιότητα υλικών και κατασκευής προσφέρουν μοναδικότητα, άνεση και ζεστασιά στα σπίτια τους. Ποιότητα υλικών υλικό φυσικό, υγιεινό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, με τεράστια αντοχή στον χρόνο και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως ο δυνατός ήλιος και ανθεκτικό στο νερό.
Κορίνθου 7, Αίγιο, 25100, ΑΧΑΪΑΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Οικοδομικά υλικά: αδρανή, ασβέστη, τσιμέντα, τσιμεντόλιθους, περλομπετόν, τούβλα, έτοιμο σοβά, χώμα για κήπους, κεραμίδια, γυψοσανίδες, κόλλες πλακιδίων, πέτρες. τζάκια, μπάρμπεκιου, φούρνους, καμινάδες, συσκευασμένα σε σάκους. Συνεργαζόμενες εταιρείες: KNAUF, YTONG, ISOMAT, ALFAMIX, SIDEM, INTERMIX, NOVAWOOD, ΒΙΟΡΥΠ, ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ALPHA KERAMICA, ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΑΒΕΞ, ΤΙΤΑΝ, ISONET κ.ά. Αλουμίνια: Κατασκευάζουμε πόρτες και παράθυρα αλουμινίου υψηλής αεροστεγανότητας, υδατοστεγανότητας, ηχομόνωσης , θερμομόνωσης. ρολά από προφίλ αλουμινίου και πολυουρεθάνης. σήτες. Απλές, σύνθετες κατασκευές από ανοιγόμενα, συρόμενα, πόρτες αλουμινίου, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.
16ο χλμ Λεωφόρου Λαυρίου, Παιανία, 19002, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Ανακαινίσεις γραφείων, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ανακαινίσεις ιδιωτικών κατοικιών, ολοκλήρωση ημιτελών κατασκευών ( π.χ. κατασκευές που έχουν μείνει στα μπετά ). Τη προσθήκη ή επέκταση υφιστάμενης κατοικίας. Κατασκευές με το σύστημα της αντιπαροχής. Ακόμη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε ή να διαμορφώσετε το δικό σας BBQ ή κιόσκι πέργολες ή κεραμοσκεπές προκειμένου να στεγάσετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.
6ο χλμ Ηρακλείου - Μοιρών, Ηράκλειο, 71500, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Οι λόγοι που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει τα προκάτ σπίτια της ΟΙΚΟΠΡΟΚΑΤ είναι οι εξής: η παράδοση σε 3 μήνες, η δυνατότητα ελεύθερου σχεδίου και επιλογής σε τετραγωνικά μέτρα και διαρρύθμιση, τα άριστα υλικά μας που παρέχουν υψηλή ηχομόνωση, υγρομόνωση και θερμομόνωση, η μεγάλη διάρκεια ζωής, η δυνατότητα επιλογής τρόπου παράδοσης ( ημιτελής - πλήρης ), η δυνατότητα χρηματοδότησης από τράπεζα της αρεσκείας σας.
Ελαιών 15, Κηφισιά - Νέα Κηφισιά, 14564, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Τέρμα Παρόδου 25ης Μαρτίου, Μαγούλα, 19018, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Προκατασκευασμένα Κτίρια
Ερυθρού Σταυρού 1-3, Λάρισα, 41221, ΛΑΡΙΣΑΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
39ο χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος, Μαραθώνας, 19007, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Έκθεση
Λεωφόρος Αθηνών 216, Χαϊδάρι, 12461, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
15ο χλμ Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Νέας Μηχανιώνας, Θέρμη, 57001, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Η εταιρεία Ηλιάδης χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο τρόπο κατασκευής με συνδυασμό μονωτικών υλικών για τον οποίο υπάρχουν προδιαγραφές μόνιμης κατοικίας από το ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. πιστοποίηση ISO 9001:2008 κατασκευής και σχεδίασης, ενώ ολοκληρώθηκε ερευνητικό σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τα αποτελέσματα του οποίου κατατάσσουν την κατασκευή στην ενεργειακή κατάταξη Α.Σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχουμε προχωρήσει στην ανέγερση μιας πρότυπης προκατασκευασμένης βιοκλιματικής κατοικίας στο εργοτάξιό μας. Ο τρόπος κατασκευής και γενικά όλη η δομή της κατοικίας αυτής είναι η ίδια με την κατασκευή που σας αναλύουμε λεπτομερώς στην τεχνική περιγραφή
Χαριλάου Ε. 105, Ελευσίνα, 19200, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Προκατασκευασμένα σπίτια, κεραμοσκεπές, πέργολες.
Προκατασκευασμένες Οικίες και Εκκλησίες
55ο χλμ Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου, Κινέτα, 19100, ΑΤΤΙΚΗΣ
Προκατασκευασμένες Οικίες
Η εταιρία Κουμάντος εδώ και αρκετά χρόνια ειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικιών και εκκλησιών σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για κατασκευές από οπλισμένο μπετόν βαριάς κατασκευής όπου είναι ικανές να καλύψουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες για μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες, για ξενοδοχειακές μονάδες, για γραφεία, κτίρια, αίθουσες και όλους τους χώρους παροχής στέγης. Εκτός από τις προκατασκευασμένες κατοικίες, κατασκευάζουμε και εκκλησιές καλύπτοντας τις ανάγκες της ορθόδοξης θρησκείας. Πρόκειται για ναΐσκους, προσκυνητάρια αλλά και ναούς μεγαλυτέρων διαστάσεων καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις για τις διαστάσεις.
Σελίδα:
1 2 3 4 5 6
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην κατηγορία Προκατασκευασμένες Οικίες σε Ελλάδα θα βρεις τους καλύτερους κατασκευαστές, προμηθευτές, εισαγωγείς, αντιπροσώπους και εταιρείες κατασκευής προκατασκευασμένων κατοικιών, ΠΡΟΚΑΤ σπιτιών, οικοδομών και τροχοβίλων σε Ελλάδα. Διάλεξε σήμερα την προκατασκευασμένη κατοικία, το ΠΡΟΚΑΤ σπίτι ή την τροχοβίλα που θα στεγάσει τα όνειρά σου.