Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Χίος

: 11 αποτελέσματα
Συμβουλευτικός Ψυχολόγος
Ροδοκανάκη 33, Χίος - Λιμάνι, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Συμβουλευτική παιδιών και εφήβων, ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων. Άγχος, κατάθλιψη, φοβίες.
Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων
Εγκρεμού 30, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Παρεχόμενες υπηρεσίες : Ψυχιατρική εκτίμηση και παρακολούθηση, ψυχοθεραπείες διαφόρων τύπων, ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση, ψυχολογικά τεστ, συμβουλευτική οικογενειών ατόμων με ψυχικές δυσκολίες ή και ψυχοκοινωνικά προβλήματα, βιωματικού τύπου σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, δράσεις αγωγής υγείας της κοινότητας. Σύσταση διεπιστημονικής ομάδας : Ψυχίατρος, ψυχολόγοι, κοινωνική λειτουργός, εργοθεραπευτής.
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Δημοκρατίας 5, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Λιβανού Μιχαήλ 42, Χίος, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Βερίτη Γεωργίου 27, Χίος - Καμμένος Πύργος, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος
Μιχαήλ Λιβανού 53, Χίος, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, ομαδικά προγράμματα παιδιών και εφήβων, διάσπαση προσοχής, αυτισμός, νοητική στέρηση, σύνδρομο άσπεργκερ, δυσκολίες προσαρμογής, συναισθηματικές δυσκολίες, κοινωνικοποίηση, άγχος, συμβουλευτική γονέων, θεραπεία ενηλίκων σε θέματα άγχους και κρίσης πανικού.
Σχολική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Λιβανού Μιχαήλ 53, Χίος, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Σγούτα 12, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Χατζηφραγκούλη Ανδρεάδη 177, Βροντάδος, 82200, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Αντιμετώπιση ψυχολογικών δυσκολιών, εκτίμηση νοητικών δυσκολιών, διαχείριση άγχους, κατάθλιψης, φοβίας, ασκήσεις αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, τεχνικές χαλάρωσης, αντιμετώπιση δυσκολιών ζευγαριού.
Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης
Ναυάρχου Κουντουριώτου 14, Χίος, 82100, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ανήκει στην φιλανθρωπική εταιρία Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή.
Δημοκρίτου 7, Χίος, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Σύμβουλοι ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, λογοθεραπεία.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Χίος. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Χίος.
Είσαι ένας άνθρωπος που τρέχει πολύ. Κάνεις τα πάντα για να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Συνδυάζεις τις υποχρεώσεις στη δουλειά, τις ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έχεις συχνά άγχος και νιώθεις πίεση. Πολλές φορές το άγχος σου εκδηλώνεται και με σωματικά συμπτώματα, όπως με αυπνία, πονοκέφαλο, δύσπνοια και πολλά άλλα. Υπάρχουν, όμως και φορές που δεν έχεις τόση δουλειά ή δεν έχεις μεγάλη πίεση και παρατηρείς ότι το άγχος σου εξακολουθεί να είναι παρόν. Πιάνεις τον εαυτό σου, στο λίγο ελεύθερο χρόνο που σου μένει, να προσπαθείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες ή γεμίζεις το κεφάλι σου με όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν. Έχεις  άγχος και συχνά προσπαθείς να το διαχειριστείς  κάνοντας συνέχεια εξωτερικά πράγματα. Συνειδητοποιείς  σιγά σιγά ότι το άγχος σου δεν συνδέεται μόνο με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής. Υπάρχει μέσα σου ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Ζεις μαζί του και σε δυσκολεύει. Αναρωτιέσαι τι σου συμβαίνει. Το απο
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Χίου Ψυχολόγοι