Φίλτρα
Ειδίκευση
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ψυχολόγοι Χίος

: 10 αποτελέσματα
Σχετικές Αναζητήσεις:
Λιβανού Μιχαήλ 42, 2ος όροφος, Χίος, 82100, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
  • Διαχείριση stress (άγχους) και κρίσεων πανικού, Κατάθλιψης -
  • Διαχείριση διαζυγίου, πένθους, αυτογνωσίας - αυτοβελτίωση -
  • Συμβουλευτική Γονέων - Σχολές γονέων -
  • Ψυχοθεραπεία ζεύγους -
  • Συμβουλευτική εφήβων, αντιμετώπιση άγχους εξετάσεων -
  • Αντιμετώπιση συναισθηματικών δυσκολιών σε παιδιά (φοβίες)
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Δημοκρατίας 5, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Σχολική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Λιβανού Μιχαήλ 53, Χίος, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχοθεραπεία ατόμου, ζεύγους, οικογένειας.
Υπηρεσίες Ψυχολογικής Υποστήριξης
Ναυάρχου Κουντουριώτου 14, Χίος, 82100, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ανήκει στην φιλανθρωπική εταιρία Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή.
Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων
Εγκρεμού 30, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Παρεχόμενες υπηρεσίες : Ψυχιατρική εκτίμηση και παρακολούθηση, ψυχοθεραπείες διαφόρων τύπων, ψυχοκοινωνική στήριξη και αποκατάσταση, ψυχολογικά τεστ, συμβουλευτική οικογενειών ατόμων με ψυχικές δυσκολίες ή και ψυχοκοινωνικά προβλήματα, βιωματικού τύπου σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης, δράσεις αγωγής υγείας της κοινότητας. Σύσταση διεπιστημονικής ομάδας : Ψυχίατρος, ψυχολόγοι, κοινωνική λειτουργός, εργοθεραπευτής.
Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια
Σγούτα 12, Χίος, 82131, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Ψυχολόγος
Χατζηφραγκούλη Ανδρεάδη 177, Βροντάδος, 82200, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Αντιμετώπιση ψυχολογικών δυσκολιών, εκτίμηση νοητικών δυσκολιών, διαχείριση άγχους, κατάθλιψης, φοβίας, ασκήσεις αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, ενίσχυση αυτοεκτίμησης, τεχνικές χαλάρωσης, αντιμετώπιση δυσκολιών ζευγαριού.
Συμβουλευτικός Ψυχολόγος
Ροδοκανάκη 33, Χίος - Λιμάνι, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Συμβουλευτική παιδιών και εφήβων, ψυχολογική υποστήριξη ενηλίκων. Άγχος, κατάθλιψη, φοβίες.
Βερίτη Γεωργίου 27, Χίος - Καμμένος Πύργος, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Δημοκρίτου 7, Χίος, 82132, ΧΙΟΥ
Ψυχολόγοι
Σύμβουλοι ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, λογοθεραπεία.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη; Κλείσε άμεσα το ραντεβού σου με τον ψυχολόγο ή τον παιδοψυχολόγο της προτίμησή σου σε Χίος. Αν το πρόβλημα είναι η κατάθλιψη, το άγχος, το stress ή οι αναπτυξιακές διαταραχές, στην ενότητα Ψυχολόγοι σε περιμένει ψυχολογική υποστήριξη. Ξέρουμε τους καλύτερους ψυχολόγους – παιδοψυχολόγους σε Χίος.
Συχνά ζευγάρια απευθύνονται σε ειδικούς ψάχνοντας να βρουν λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν. Ζευγάρια διαφόρων ηλικιών, με διαφορετικά θέματα το καθένα, ψάχνουν τρόπους να συνδεθούν βαθύτερα για να ζήσουν μια αρμονική ζωή. Τις περισσότερες φορές έχουν ερωτήματα όπως: Μπορούμε να κάνουμε κάτι για το πρόβλημά μας; Υπάρχει ελπίδα; Άλλοι πάλι είναι πιο ανυπόμονοι και λένε: Θέλω με μία συνεδρία αμέσως να βρω λύση ή να δω αποτέλεσμα. Τι χρειάζεται, λοιπόν, μια σχέση για να αποκτήσει μια σταθερή βάση; Να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου, δεν μπορεί να γεμίσει το δικό σου εσωτερικό κενό και να θεραπεύσει να εσωτερικά σου τραύματα. Μπορεί απλά να σε υποστηρίξει αλλά όχι να σε θεραπεύσει.Το εσωτερικό κενό έχει να κάνει με την εικόνα που πραγματικά έχεις για τον εαυτό σου. Συνήθως για τον εαυτό μας πιστεύουμε και δυσάρεστα πράγματα, όπως: ότι δεν αξίζω την αγάπη, ότι είμαι δύσκολος άνθρωπος, ότι αποτυχαίνω στα περισσότερα πράγματα, ότι εμένα κανείς δεν με θέλει ή ότι για να είμαι με κάποιον
Οι μαθησιακές δυσκολίες σχετίζονται με την ικανότητα του εγκεφάλου να συλλέξει, να επεξεργαστεί και να αναλύσει ή να διατηρήσει πληροφορίες. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να επηρεάσουν την ικανότητα ενός παιδιού να μάθει τόσο γρήγορα όσο κάποιο άλλο που δεν έχει μαθησιακές δυσκολίες. Υπάρχουν πολλά είδη μαθησιακών δυσκολιών, που μπορεί να αφορούν: νοητική καθυστέρηση, συναισθηματικές δυσκολίες, ειδικές γλωσσικές διαταραχές, προβλήματα όρασης ή ακοής, δυσλεξία, ΔΕΠ-Υ, κτλ. Οι μαθησιακές δυσκολίες εμφανίζονται λόγω γενετικής προδιάθεσης, προβλημάτων στην ανάπτυξη του εγκεφάλου πριν ή μετά τη γέννηση, αλλά και λόγω περιβαλλοντικών επιδράσεων. Τι είναι η δυσλεξία; Αφορά δυσκολίες του παιδιού στη γραφή και στην ανάγνωση. Σχετίζεται με τον τρόπο που ο εγκέφαλος επεξεργάζεται τις πληροφορίες. Όταν ένα παιδί με δυσλεξία διαβάζει, χρησιμοποιεί μέρη του εγκεφάλου που δεν χρησιμοποιούνται από μη δυσλεκτικά άτομα. Ποια συμπτώματα πρέπει να με ανησυχήσουν; Δυσκολίες στην ανάγνωση, παρόλο που η νο
Επιπλέον Αναζητήσεις:
Ψυχολόγοι Χίου Ψυχολόγοι