Φίλτρα
Κατηγορία
Έδρα
Λοιπά
Προτεινόμενη

Ρυθμική Γυμναστική Ελλάδα

: 16 αποτελέσματα
Κλεισθένους 399, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Εγκαταστάσεις , Αθλητικοί Σύλλογοι , Καφετέριες , Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις , Αθλητικές Σχολές
Στο Planet One διοργανώνονται με απόλυτη επιτυχία: - Ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, τουρνουά εταιρειών, φιλικά παιχνίδια. Σχολικές εκδρομές όπου παρέχεται στα παιδιά ένα πρόγραμμα για βιωματική γνωριμία με αθλήματα των παραολυμπιακών αγώνων ή συμμετέχουν σε αθλητικές, ψυχαγωγικές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παιδικά πάρτι, όπου τα παιδιά ξεφαντώνουν και οι γονείς τα χαίρονται στο ευχάριστο περιβάλλον των εγκαταστάσεων. Μαθήματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Μοντέρνου Χορού Στις εγκαταστάσεις του Planet One φιλοξενείται η Ακαδημία ποδοσφαίρου Α. Ο. Κόσμος Βορείων Προαστίων και η Ακαδημία Τερματοφυλάκων Παναγιώτη Αγριογιάννη. Στην τρέχουσα χρονική περίοδο το Planet One διοργανώνει: - Το χειμερινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (5χ5 και 7χ7) χωρισμένο σε 3 κατηγορίες. (με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα). Το καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου (5χ5 και 7χ7) με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (5χ5) Φαρμακευτικών εταιρειών (με έναν ή δύο αγώνες την εβδομάδα). Το τουρνουά ποδοσφαίρου (7χ7) βετεράνων για ηλικίες άνω των 35, (με έναν αγώνα την εβδομάδα). Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε στα συναρπαστικά τουρνουά που διοργανώνει το κέντρο, μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας χαλάρωσης και αναψυχής στο όμορφο και άνετο περιβάλλον του κέντρου μας. - Το Planet One διαθέτει: - Γήπεδα ποδοσφαίρου (5χ5) και (7χ7) προδιαγραφών και υποδομής FIFA, τα οποία διαθέτουν τους πιο εξελιγμένους συνθετικούς χλοοτάπητες, για την καλύτερη απορρόφηση των σωματικών κραδασμών. - Πολυμορφική αίθουσα (100m2 – α΄ όροφος) η οποία χρησιμοποιείται για παντός είδους εκδηλώσεις. - Αίθουσα υποδοχής και γραμματεία εγκαταστάσεων (40m2) με πλήρη εξοπλισμό μηχανογράφησης.
Αθανασίου Διάκου 1Α & Τριπόλεως, Αργυρούπολη, 16451, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι

Συμμετοχή ανελλιπώς σε όλους τους επίσημους αγώνες που διεξάγει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο). - Στο πρόγραμμα του συλλόγου περιλαμβάνονται δραστηριότητες, όπως θεατρικές παραστάσεις, χριστουγεννιάτικες, αποκριάτικες και καλοκαιρινές γιορτές, εκδρομές, συμμετοχή σε αγωνιστικές εκδηλώσεις σαν το Διεθνές Meeting Γυμναστικής και το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής, αθλητικά Camps κ.α. - Ο σύλλογος συνεργάζεται με 8 έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές και 2 τεχνικούς συμβούλους. Στεγάζεται στο «ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ» στην αίθουσα Ρυθμικής – Αεροβικής του Κλειστού Γυμναστηρίου Αργυρούπολης, χώροι που μας έχουν παραχωρηθεί από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης και στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Γυμνασίου Αργυρούπολης, όπου έχουμε τοποθετήσει ειδικό παρκέ για τις απαιτήσεις της Αεροβικής Γυμναστικής. - Τα παιδιά κερδίζουν σωστή στάση σώματος, μυϊκή ενδυνάμωση, ευλυγισία, πειθαρχία, ευγενή άμιλλα, συνεργασία… - Έτσι ενώ ασχολούνται με το σώμα τους, διαμορφώνουν έναν ισχυρό και με ήθος χαρακτήρα.

Τσαλδάρη Παναγή 224, Νίκαια, 18453, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού

Η συμβολή του χορού είναι σημαντική τόσο στη σωματική και διανοητική ανάπτυξη των παιδιών όσο και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους. Βελτιώνεται η στάση του σώματος τους και η αίσθηση του ρυθμού. Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν την σωματική άσκηση κάτι το οποίο τους ακολουθεί σε όλη τους ζωή και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία τους. Μέσα από τη συμμετοχή σε παραστάσεις που διοργανώνουμε διδάσκουμε στα παιδιά την οργάνωση τη συγκέντρωση την υπευθυνότητα και τη συνεργασία. Ενισχύεται η κοινωνικότητα τους και αυξάνεται η αυτοπεποίθησή τους. - Όραμά μας να αποτελεί το περιβάλλον που θα προσφέρει άριστη σωματική και ψυχική ανάταση, καλλιτεχνική αφύπνιση και αγάπη για το χορό. - Αποστολή να εμπνεύσουμε και να εκπαιδεύσουμε μαθητές με υψηλή και άρτια τεχνική στο κλασικό και μοντέρνο χορό μέσω μιας δημιουργικής εκπαίδευσης. - Προωθούμε την προσωπική και καλλιτεχνική ανάπτυξη του κάθε μαθητή αναπτύσσοντας έτσι το χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους.

 • Μπαλέτο -
 • Ρυθμική Γυμναστική -
 • Σύγχρονο-Jazz -
 • Latin-Ballroom -
 • Hip-Hop -
 • Flamenco -
 • Yoga-Pilates -
 • Αερόβια Γυμναστική -
 • Oriental -
 • Χοροθέατρο -
 • Bollywood -
 • Κλακέτες -
 • Παραδοσιακοί Χοροί -
 • TRX -
 • Zumba
Αγίου Μάρκου 9, Γλυκά Νερά, 15354, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού
 • Κλασικό μπαλέτο -
 • Ρυθμική αγωγή -
 • Σύγχρονος χορός -
 • Jazz -
 • Flamenco -
 • Oriental -
 • Latin -
 • Hip Hop -
 • Break Dance -
 • Pilates -
 • Ελληνικοί χοροί
Βασ. Παύλου 115 & Δ. Παπαχρήστου 1, Είσοδος, Σπάτα, 19004, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Χορού

Στη Σχολή μας διδάσκονται: - Μπαλέτο (Ρώσικο σύστημα, Vaganova) - Ρυθμική - Σύγχρονο (Τεχνική Graham, Limon) - Χορογραφία, Αυτοσχεδιασμός - Χορευτική γυμναστική για ενηλίκους - Κάρακτερ (π.χ. Ισπανικός χορός) - Τζαζ, μοντέρνος χορός - - Οι καινούργιοι μαθητές έχουν τη δυνατότητα για: - Δωρεάν Μαθήματα γνωριμίας - Έκπτωση 20% στο 2ο παιδί - Έμπειρες δασκάλες - Άριστες συνθήκες - Ιδιαίτερα προσιτές τιμές - Ψυχαγωγικές εκδηλώσεις - Ανοικτά μαθήματα - Παραστάσεις στο τέλος της χρονιάς

Ιτέας 6 - 8, Αργυρούπολη, 16452, ΑΤΤΙΚΗΣ
Παιδικοί Σταθμοί , Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
 • Το σχολείο μας παρέχει εξατομικευμένη διδασκαλία εξαιτίας του μικρού αριθμού μαθητών ανά τάξη. Συγκεκριμένα ο αριθμός αυτός δεν ξεπερνά τους 17 -
 • Δωρεάν μεσημεριανή μελέτη και ενισχυτική διδασκαλία -
 • Πολύ προσιτά δίδακτρα -
 • Εβδομαδιαία επίσκεψη παιδιάτρου και παιδοψυχολόγου -
 • Συμβουλευτική γονέων με θέματα που άπτονται της ηλικίας των παιδιών μας -
 • Αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων και θεάτρου -
 • Αυτόνομο βρεφικό τμήμα με δική του αυλή
Σουλίου 102, Άγιος Δημήτριος, 17342, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι , Γυμναστήρια , Αθλητικές Σχολές , Σχολές Πολεμικών Τεχνών | Ρυθμική Γυμναστική
 • Μαθήματα TAE KWON DO

Το Tae Kwon Do είναι ένα σύγχρονο καταξιωμένο Ολυμπιακό Άθλημα και είναι κάτι παραπάνω από μία τέχνη αυτοάμυνας. Είναι τρόπος ζωής, φυσική έκφραση της ανθρώπινης θέλησης για επιβίωση. Δίνει στον άνθρωπο την ευκαιρία να ζήσει με υγεία, καθαρό μυαλό, ψυχική δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, πειθαρχεία και σεβασμό για τον συνάνθρωπο.

 • Μαθήματα ενόργανης γυμναστικής -
 • Μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής -
 • Μαθήματα αγωνιστικής αεροβικής
Tae Kwon Do - Ρυθμική Γυμναστική
Αργυρή Γ. 66, Λυκόβρυση, 14123, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ρυθμική Γυμναστική - Aerobic - Just Dance - Πιλάτες - Tae Kwon Do - Αυτοάμυνα - Πινγκ Πονγκ - Μπάσκετ
Μιαούλη 60, Μοσχάτο, 18345, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Εγκαταστάσεις
Σχολή Ρυθμικής Γυμναστικής
25ης Μαρτίου 107, Κυπαρισσία, 24500, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Αθλητικές Σχολές | Ρυθμική Γυμναστική
Kick Boxing - Karate - Personal Training - Ρυθμική Γυμναστική
Λαγκαδίων 3, Ίλιον, 13121, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Αυτοάμυνα, Kick boxing - Personal Training, Ρυθμικ, Karate, Pilates, Zumba, Yoga, παραδοσιακοί χοροί, θεατρικό παιχνίδι.
Ρυθμική Γυμναστική - Στίβος
Πεύκων 92, Νέο Ηράκλειο, 14122, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικές Σχολές
Tae Kwon Do - Kick Boxing - Ρυθμική Γυμναστική
Ηρώων Πολυτεχνείου 1 & Λεωφόρος Πηγής, Μελίσσια, 15127, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Ρυθμική Γυμναστική - Tae Kwon Do
Γεννηματά Γεωργίου 45, Γλυφάδα, 16562, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Ο Σύλλογος μας καλλιεργεί δύο Ολυμπιακά αθλήματα το Taekwondo και την ρυθμική γυμναστική.
Μπάσκετ - Βόλεϊ - Τέννις - Πυγμαχία - Kick Boxing - Tae Kwon Do - Ρυθμική Γυμναστική
Ρήγα Φεραίου & Κουντουριώτου, Δραπετσώνα, 18648, ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθλητικοί Σύλλογοι
Kick Boxing - Ρυθμική Γυμναστική
Παπαφλέσσα 26 & Βορείου Ηπείρου, Μαρούσι, 15125, ΑΤΤΙΚΗΣ
Σχολές Πολεμικών Τεχνών
Kick boxing, kravmaga, γενική γυμναστική, ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, trx, pilates, αεροβική, σουηδική, μυική ενδυνάμωση, stretching.
Σελίδα:
1
 
Μοιράσου το:
 
     
Στην ενότητα Ρυθμική Γυμναστική μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για Ρυθμική Γυμναστική σε Ελλάδα. Δείτε την καταχώρηση που σας ενδιαφέρει στο χάρτη και μέσα από την υπηρεσία Δρομολόγηση λαμβάνετε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης.
Βελτίωσε  την φυσική και πνευματική σου κατάσταση, ξεκινώντας στο γυμναστήριο ένα ειδικό πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής! Θέλεις να διατηρήσεις άριστη  την φυσική  σου  κατάσταση, να βελτιώσεις την ψυχολογική σου διάθεση και να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα που θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις εποικοδομητικά την ενέργειά σου; Η αεροβική γυμναστική, είναι η ιδανική πρόταση για να αποκτήσεις και πάλι ευεξία και για να βελτιώσεις τόσο τις σωματικές όσο και τις πνευματικές σου επιδόσεις. Στα γυμναστήρια, μπορείς να ενημερωθείς  και στη συνέχεια  ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα αεροβικής γυμναστικής που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σου ανάγκες. Διάβασε παρακάτω, τους  επτά σημαντικούς  λόγους για τους οποίους δεν πρέπει άλλο να αναβάλεις την ένταξη της αεροβικής γυμναστικής στο πρόγραμμά σου…. Μπορείς να διατηρήσεις ή και να χάσεις βάρος Συνδυάζοντας την αεροβική γυμναστική με ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής μπορείς να διατηρήσεις σταθερό το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις τα περιττά κιλά
Γνώρισε ποια είναι τα οφέλη που θα κερδίσεις, ακολουθώντας στο γυμναστήριο, την μέθοδο γυμναστικής Πιλάτες (Pilates) Μία από τις πιο διαδεδομένες  μεθόδους γυμναστικής, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής είναι το Πιλάτες (Pilates).  Το σύστημα εκγύμνασης Pilates, αναπτύχθηκε από τον Γερμανό Joseph Hubertus Pilates, στα μέσα του 20ου αιώνα, με κύριο στόχο την σωματική και πνευματική ενδυνάμωση. Διάβασε παρακάτω τα οφέλη που θα κερδίσεις, αν συμπεριλάβεις στο πρόγραμμά σου την εκγύμναση μέσω Πιλάτες (Pilates) και ακολούθησε στο γυμναστήριο, ένα ειδικό πρόγραμμα με αυτή τη μέθοδο γυμναστικής, για  να βελτιώσεις σημαντικά την φυσική σου κατάσταση. Γυμνάζεσαι  ολοκληρωμένα … Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους γυμναστικής, με  το Πιλάτες (Pilates)  δεν γυμνάζεις μεμονωμένα τα μέρη του σώματός σου, αλλά ενδυναμώνεις  και   ισορροπείς την ανάπτυξη όλων των μυών σου και αυξάνεις την ευλυγισία σε όλο σου το κορμί. Ακόμα και αν ήδη ακολουθείς κάποιο άλλο άθλημα, μπορείς