,
Κατηγορίες
Ξενοδοχεία, Κέντρα Αποκατάστασης - Αποθεραπείας, Οίκοι Υπερήλικων
2 αστέρων (2*)
Bar
WiFi
Εστιατόριο
Καθαριστήριο/Πλυντήριο
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:
Για ηλικιωμένους για μοναχικούς ανθρώπους
Για άτομα με ειδικές ανάγκες
Για άτομα μετά την έξοδο τους από νοσοκομείο

Η Ηλιαχτίδα είναι ένα ξενοδοχείο στις Τζιτζιφιές, το οποίο προσφέρει μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες μισθώσεις με πλήρη διαμονή, διατροφή, καθαριότητα, φροντίδα και 24ωρη ιατρική κάλυψη. Στόχος είναι να προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες διαμονής και διαβίωσης σε ένα ζεστό, ήρεμο, οικογενειακό περιβάλλον και να ανταποκριθούμε με σεβασμό και υπευθυνότητα στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του καθενός. Αναλαμβάνουμε όλες τις περιπτώσεις μπορούμε να προσφέρουμε τις ανάλογες ειδικές υπηρεσίες σε κάθε ανάγκη που θα υπάρξει. Οι ένοικοί μας θέλουμε να νιώθουν άνεση, ασφάλεια και ανεξαρτησία.
Η Ηλιαχτίδα είναι μια προσέγγιση διαβίωσης με στόχο την καλή ζωή και την ευχάριστη καθημερινότητα των ενοίκων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εξατομικευμένη φροντίδα στη διατροφή, στην υγιεινή και στην ιατρική κάλυψη. Διατροφή: Η κουζίνα μας είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες τις απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του καθενός
Υπηρεσία δωματίου για καθαριότητα, φροντίδα
Ιατρική κάλυψη: ΟΛΟ το 24ωρο από τους ιδιοκτήτες οι οποίοι είναι και οι δύο έμπειροι ιατροί
Εκδηλώσεις: Στον χώρο μας οργανώνονται δραστηριότητες για τη διασκέδαση, ευεξία και την ενίσχυση της ανθρώπινης επαφής ώστε να γίνει ευχάριστη η διαβίωση των ενοίκων μας.
Χώροι: Η Ηλιαχτίδα είναι ένας ζεστός χώρος που παρέχει στους ενοίκους τις εξαιρετικές συνθήκες ποιοτικής ζωής, φιλικό περιβάλλον, φροντίδα, καθαριότητα και άψογη εξυπηρέτηση. Αποτελείται από πέντε ορόφους με 45 δωμάτια, όλα ανακαινισμένα με πολύ γούστο. Διαθέτουν θέα, ατομικό λουτρό, TV, κλιματισμό και ανεμιστήρα. Ο τεράστιος χώρος του ισογείου, λειτουργεί ως σαλόνι - τραπεζαρία και είναι ιδανικός για κάθε είδους εκδήλωση.
Πρόσβαση συγκοινωνίας: Η Ηλιαχτίδα βρίσκεται σε ένα προνομιούχο κομβικό σημείο στο τέλος της οδού Ελ. Βενιζέλου (Θησέως).Τραμ - στάση Καλλιθέα, Λεωφορείο Νο. 040 στάση Τζιτζιφιές, Τρόλεϋ Νο.1 - Νο.5.

Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: