Λαγονήσι…χωρίς λαγούς και πετραχίλια!

Η μεγάλη όμορφη αμμουδερή παραλία στην μικρή χερσόνησο στο Λαγονήσι, βρίσκεται σε απόσταση 40 περίπου χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το κέντρο της Αθήνας. Χαρακτηριστικό στοιχείο της παραλίας αυτής είναι ότι και το ευρύτερο περιβάλλον της είναι αρκετά καλό, με πολλά δέντρα και εκτείνεται μακριά σχετικά από τον δρόμο.

Σε μικρή σχετικά απόσταση από το Λαγονήσι λειτουργεί αστυνομικό τμήμα, τμήμα τροχαίας και άλλες δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες.

Το φαγητό, η ψυχαγωγία, η διασκέδαση, τα ψώνια και ο εφοδιασμός με τα απαραίτητα για μια οικογένεια, ή κάποιους περαστικούς είναι πλήρως εξασφαλισμένα.  Με δυνατότητες εύκολου πάρκινγκ, στο Λαγονήσι λειτουργούν σε κοντινή απόσταση πολλά μαγαζιά για φαγητό, υπάρχει έντονη νυχτερινή ζωή, όπως και άλλες μορφές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, καφετέριες, μπαρ, αλλά και  καταστήματα για κάθε είδους ψώνια, στα γειτονικά παραθεριστικά κέντρα.

Η πρόσβαση στο Λαγονήσι γίνεται εύκολα, με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων που εξυπηρετούν την περιοχή, με ιδιωτικό αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Η περιοχή προσφέρεται για πεζοπορία λόγω του επιπέδου του εδάφους, αλλά και για ποδήλατο.

Η παραλία του Λαγονησιού βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον διεθνή αερολιμένα των Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε σχετικά κοντινή απόσταση από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου.

Χάρτης: Λαγονήσι
Καιρός: Λαγονήσι
5-ήμερη πρόβλεψη
Σήμερα
...
...
...
...
...

Ειδικές Καταχωρίσεις : Λαγονήσι

Τα Πάντα για την Ομορφιά
Λ. Καλυβίων 114 & Θήρας, Λαγονήσι, 19010, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατηγορίες:
BEAUTY ISLAND
Κέντρο Ίασης & Αυτοπραγμάτωσης – Ψυχοθεραπεία & Βιοσυντονισμ...
Λ. Καλυβίων & Λευκωσίας 1, Λαγονήσι, 19010, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατηγορίες:
HOMO LUMINOUS – WELLBEING & BEYOND
Αποφράξεις με Πιεστικό Μηχάνημα - Αποφράξεις με Κάμερα - Απο...
Τέρμα Σοφούλη Θεμιστοκλή, Λαγονήσι, 19010, ΑΤΤΙΚΗΣ
Κατηγορίες:
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ
 

Δημοφιλείς Αναζητήσεις Λαγονήσι, ΑΤΤΙΚΗΣ

Σελίδα:
1 2 3 4 5 6 7 8 9