Θέατρο
"Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια..." στο "Βρυσάκι...

"Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια..." στο "Βρυσάκι"

Άλλες θεατρικές παραστάσεις
"Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια..." στο "Βρυσάκι"
Διάρκεια: 45'
Μετά την περσινή επιτυχημένη πορεία της, η θεατρική performance "Βαπόρια, Βαπόρια, πάρα πολλά Βαπόρια…", σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Όλιας Λαζαρίδου, επιστρέφει στον Χώρο Τέχνης & Δράσης "Βρυσάκι", κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Οκτωβρίου.
Στο πρώτο μέρος, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον Θεμιστοκλή Καρποδίνη, με τη συνοδεία του Ηλία Μαντικού στο κανονάκι, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Καββαδία από τον δίσκο "S/S ΙΟΝΙΟΝ 1934" που κυκλοφόρησε από το συγκρότημα "Οι Ξέμπαρκοι" το 1986. Πρόκειται για εξαιρετικά, κατά γενική ομολογία, τραγούδια που όμως δεν έτυχαν τόσο ευρείας ακρόασης.
Στο δεύτερο μέρος, η Χριστίνα Τασκασαπίδου θα αποδώσει θεατρικά το εκτενές ποίημα του Μάνου Ελευθερίου "Ένα καράβι μια φορά".
Την παράσταση θα πλαισιώσει η έκθεση με τα έργα του Γιάννη Αδαμάκη με θέμα "Εικόνες Πλοίων".
Συντελεστές:
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Όλια Λαζαρίδου
Φωτογραφίες: Αρσένης Μίαρης
Επικοινωνία: Νατάσα Παππά
Συμμετέχουν: Χριστίνα Τασκασαπίδου, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Ηλίας Μαντικός

Που παίζεται

Βρυσακίου 17
210 3210179
Τρίτη
26 Νοεμβρίου 2019,
21:00
 
Πληροφορίες
Μέσα από την ενότητα «Θέατρο» μπορείτε να αναζητήσετε θέατρα σε όλη την Ελλάδα και να ενημερωθείτε για τις θεατρικές παραστάσεις και τις ώρες προβολής τους. Επιλέξτε την πόλη που σας ενδιαφέρει για να αναζητήσετε τις παραστάσεις στα θέατρα της πόλης. Χρησιμοποιείστε τα έξυπνα φίλτρα αναζήτησης για πιο γρήγορη και στοχευμένη αναζήτηση των παραστάσεων.